20 May
2010

30 Haziran tarihine kadar kurumsal hat faturası ile Fiat showroomlarına gelen müşteriler, Fiat 500’den Fiat Bravo’ya, Fiat Fiorino’dan Fiat Ducato’ya kadar tüm modeller için stoklarla sınırlı ekstra indirim fırsatlarından yararlanabilecekler.

Kampanya Koşulları:
-Kampanya 04.05.2010 – 30.06.2010 tarihleri arasında katılımcı Fiat yetkili satış bayilerinde geçerlidir.
Kampanyadan yalnızca aktif faturalı kurumsal vodafone hat sahibi kurum veya kurum sahibi/ortağı faydalanabilir. Kampanyadan şirket sahibi ya da ortaklarının 1.derece yakınları yararlanamazlar.
-Kampanya filo, diğer özel satış kampanyaları ve kişiye özel kampanyalar ile birleştirilemez.
Vodafone kurumsal faturalı hat sahibinin kampanyadan yararlanabilmesi için katılımcı Fiat yetkili satış bayilerine vergi lehvası ve kurumsal Vodafone hattının son 2 aya ait herhangi bir faturası ile başvurması gerekmektedir. Henüz faturası oluşmamış aboneler ise fatura yerine abonelik sözleşmesi ile başvuruda bulunabilirler.
-Kampanya stoklarla sınırlıdır.

Basın Bülteni

Fiat’tan Vodafone İş Ortağım Müşterilerine % 5’e Varan Özel İndirim Avantajı! Vodafone ve Fiat’tan Kazandıran İşbirliği!
– Fiat Otomobil ve Fiat Ticari Araçlar ile dünyanın en büyük mobil iletişim şirketi Vodafone, gerçekleştirdikleri işbirliği kapsamında Vodafone İş Ortağım müşterilerine Fiat markalı otomobil ve hafif ticari araç alımlarında % 5’e varan özel indirim ayrıcalığı sunuyorlar. 30 Haziran tarihine kadar kurumsal hat faturası ile Fiat showroomlarına gelen müşteriler, Fiat 500’den Fiat Bravo’ya, Fiat Fiorino’dan Fiat Ducato’ya kadar tüm modeller için stoklarla sınırlı ekstra indirim fırsatlarından yararlanabilecekler.
– 2009 yılında Türkiye’nin binek+hafif ticari ulusal pazar lideri Fiat, 2010 yılının Nisan ayındaki gerçekleştirdiği 9 bin 43 adetlik satışla ay bazındaki liderliğini pekiştiren satış kampanyalarına bir yenisini daha ekliyor. Dünyanın en büyük mobil iletişim şirketi Vodafone’un işletmelere benzersiz avantajlar sunan Vodafone İş Ortağım Programı kapsamında Fiat markalı otomobil ve hafif ticari araç alımlarında % 5’e varan özel indirim imkanı sunuluyor. Vodafone kurumsal hat faturası ile Fiat showroomlarına gelen müşteriler, 30 Haziran’a kadar sürecek kampanya kapsamında tüm Fiat model yelpazesi için geçerli olan stoklarla sınırlı kampanyadan yararlanabilecekler.
– Vodafone kurumsal faturalı hat sahibinin kampanyadan yararlanabilmesi için katılımcı Fiat yetkili satış bayilerine vergi lehvası ve kurumsal Vodafone hattının son 2 aya ait herhangi bir faturası ile başvurması gerekiyor. Henüz faturası oluşmamış aboneler ise fatura yerine abonelik sözleşmesi ile başvuruda bulunabilecekler.
– Ayrıca satın alma tercihini Fiat markalı otomobillerden veya Fiat Fiorino, Fiat Doblo Classic ve yeni Fiat Doblo’dan yana kullanacak tüm müşterilere, 3 yıl veya 150 bin km garanti ise standart olarak hediye ediliyor.
Kaynak: Fiat.com.tr

Reklam Alanı

 

Benzer YazılarEtiketler

Yoruma Kapali

Reklamlar / Reklam Bilgi

Facebook / Aramıza katıl

Otomot Ağ / Hakkında

 

© 2010 Otomot.NET - Otomobil ve Motosiklet

14 Aralık 2006 tarihinden beri yayındayız. Site Haritası

OtomotWeb Teması Uretgec.com - Tasarım Ofisi