04 Eyl
2009

Fiat Linea, 500 TL Taksitle Fiat Fiorino!, Ticari Araçlar ve Paro İşbirliği 500 TL İndirim Kazandırıyor!, Grande Punto’ya “Şimdi Al, 2010 Ocak’ta Ödemeye Başla”, Ticari Araçlar’dan “Yılın Fırsat Kampanyası”! oluşan kampanya haberleri tek başlık altından ulaşabilirsiniz. Detaylı bilgiye Fiat resmi sitesinden ve beayilerine giderek öğrenebilirsiniz.

Fiat’tan “4 Ay Ötelemeli Ödemeli” Fiat Linea Kampanyası!

– Koç Fiat Kredi desteğiyle Fiat Linea modelini alacak müşterilere, araçları hemen teslim edilirken ödemeye ise Ocak ayında başlayabilme ayrıcalığı.
– 713 TL’den başlayan taksitlerle ve 36 aya varan vadeyle Fiat Linea sahibi olma imkanı.
– 27 bin 390 TL’den başlayan kampanyalı anahtar teslim satış fiyatı

Fiat Linea’ya “4 Ay Ötelemeli” Kampanya!

Fiat Linea’yı Şimdi Al, Ocak’ta Ödemeye Başla!

Fiat, kompakt sedan sınıfındaki modeli Fiat Linea için çok özel ve avantajlı ödeme koşulları sunan yepyeni bir kampanya ile otomobil sahibi olmayı kolaylaştırıyor. Koç Fiat Kredi desteğiyle hayata geçirilen kampanya kapsamında satın alma tercihini Fiat Linea modelinden yana kullanacak olan müşterilere, araçları hemen teslim edilirken ödemeye ise Ocak ayında başlayabilme ayrıcalığı sunuluyor. Kampanya kapsamında 713 TL’den başlayan taksitlerle ve 36 aya varan vadeyle Fiat Linea sahibi olma imkanı sağlanıyor. 2. ÖTV indirimi sonrası 27 bin 390 TL’den başlayan kampanyalı anahtar teslim satış fiyatıyla dikkat çeken Fiat Linea, 1.3 litre 90 HP ve 1.6 litre 105 HP’lik Multijet dizel motor seçeneklerinin yanı sıra 1.4 litre 77 HP ve 1.4 litre 120 HP T-Jet benzinli motor seçenekleriyle tercih edilebiliyor. Sınıfındaki önemli rakipleri karşısında dikkat çekici fiyat/fayda orantısıyla ön plana çıkan Fiat Linea’nın 90 HP’lik 1.3 litrelik Multijet motor seçeneğinde Dualogic otomatik şanzıman isteğe bağlı donanım kapsamında sunuluyor.

Türkiye’de 7 ay sonunda otomotiv pazarında en çok tercih edilen marka unvanını açık ara koruyan Fiat, kompakt sınıfta yer alan sedan karoserli modeli Fiat Linea için 4 ay ötemeli ödeme avantajı sunan yepyeni bir kampanya ile dikkat çekiyor. Koç Fiat Kredi desteğiyle hayata geçirilen kampanyadan satın alınacak araç bedelinin minimum % 30’unu veya % 40’ını peşin olarak ödeyen müşterilerin yararlanabiliyor. “Şimdi Al, Ocak’ta Ödemeye Başla” sloganıyla dikkat çeken kampanya kapsamında 10 bin 960 TL’lik peşinatla 16.430 TL’lik kredi kullananlara ayda 713 TL’lik taksit ve 36 ay vadeyle “ötelemeli geri ödeme” imkanı sunuluyor. Fiat Linea ailesi için uygun peşinat ve uzun vade alternatifinin yanında eşit ödemede anahtar teslim fiyatının % 100’üne sıfır peşinatla kredi kullanma imkanı da ayrıca sağlanıyor. Düşük işlem masraflı kredi desteğiyle Fiat Linea satın almak isteyen tüketiciler, showroomdan çıkmadan sadece T.C. kimlik numaralarını vererek kredi başvurularını zahmetsizce gerçekleştirebiliyorlar.

Tofaş’ın Bursa’daki yüksek teknojili ve üretim kalitesiyle dikkat çeken fabrikasında Türk mühendis ve işçisinin emeğiyle üretilerek Türkiye ile birlikte birçok küresel pazarda satışa sunulan Fiat Linea modeli, fiyat/fayda orantısında olduğu kadar kullanım maliyetleriyle de dikkat çekici biçimde ön plana çıkıyor. 2. ÖTV indirimi sonrası 27 bin 390 TL’den başlayan kampanyalı anahtar teslim satış fiyatıyla dikkat çeken Fiat Linea, ikisi dizel olmak üzere toplam 4 motor seçeneğiyle tercih edilebiliyor. 1.3 litre 90 HP’lik Multijet dizel motor seçeneğinde ise Dualogic otomatik şanzıman isteğe bağlı donanım kapsamında sunuluyor. Active, Dynamic ve Emotion adı verilen 3 farklı donanım seçeneğiyle tercih edilebilen Fiat Linea, hem İtalyan estetik anlayışını yansıtan tasarımı hem de 4560 mm’lik uzunluk, 1728 mm’lik genişlik ve 1494 mm’lik yükseklik ölçüleriyle de sınıfının her açıdan estetik değerlerini sunabilmesiyle dikkat çekiyor. 500 litrelik bagaj hacmi, arka koltuklarının yatırılmasıyla 870 litreye kadar yükselen Fiat Linea, kalabalık aileler ve uzun yolculuklar için gerekli yükleme alanı sunabiliyor.

Fiat Linea, Blue& Me TM Sistemiyle Türkçe Konuşuyor!

Fiat Group Automobiles’in Microsoft ile birlikte 3 yılda geliştirdiği Blue&MeTM sisteminin yer aldığı Fiat Linea, yüksek düzeyde gelişmiş bir teknolojiyi de kullanıcılarına sunabilmesiyle dikkat çekiyor. Fiat Linea’nın Dynamic versiyonunda isteğe bağlı olarak satın alınabilen ve Windows Mobile bazlı Blue&MeTM’nin teknolojisi, mevcut pahalı ve kalıplaşmış donanımların yerini alan ve pazardaki yeniliklere paralel olarak güncellenebilen bir sistem olmasıyla fark yaratıyor. Cep telefonlarının, müzik çalarların ve diğer kişisel elektronik aygıtların otomobile entegrasyonunu sağlayan Blue&MeTM sistemi, Bluetooth arayüzü ile eller serbest özelliği, geliştirilmiş ses tanıma, USB girişi, MP3 çalar ve Türkçe sesli SMS kısa mesaj okuma gibi unsurları içeriyor.

Direksiyon simidi üzerinden kumanda edilebilen Blue& MeTM sistemine sahip Fiat Linea, sürücüsüne Bluetooth’lu bir cep telefonu cebinde veya çantasında olsa dahi, ellerini direksiyondan kaldırmadan cep telefonunu kullanabilme imkanı sunuyor. Geliştirilmiş ses tanıma sistemi de anında etkileşime olanak verirken, gelen kısa mesajların yüksek sesle sürücüye iletilmesini de sağlamaktadır. Araç içindekiler, iPod, cep telefonu, MP3 çalar veya USB haricî belleğe kayıtlı MP3, WMA ve WAV formatındaki müzikleri, dijital cihazı USB porta bağlayarak dinleyebilme ayrıcalığına sahip olabilmektedir.

500 TL Taksitle Fiat Fiorino!

– 9 ay içinde 16 bin adedi geçen satış başarısı
– 31 Ağustos tarihine kadar geçerli olacak avantajlı kampanya.
– 500 TL’den başlayan taksitler ve 48 aya varan vadeler

Ticari Aracın Liderinden Yeni Kampanya: “500 TL Taksitle Fiat Fiorino”

2010 Model Fiat Fiorino’lar 500 TL Taksitle!

Fiat Ticari Araçlar, 9 ay içinde 16 bin adedi geçen satış başarısıyla hafif ticari araç pazarının en çok tercih edilen modeli unvanına sahip olan 2010 model Fiat Fiorino model ailesi için 31 Ağustos tarihine kadar geçerli olacak avantajlı kampanyasıyla dikkat çekiyor. Satın alma ve ödeme koşullarının daha da uygun hale getirildiği kampanya kapsamında biri dizel olmak üzere toplam iki motor seçeneğiyle satışına devam edilen yerli üretim Fiat Fiorino ailesine, 500 TL’den başlayan taksitler ve 48 aya varan vadelerle sahip olma imkanı sunuluyor.

Fiat Ticari Araçlar, Fiat Doblo’nun ardından Fiat Fiorino modeli içinde aylık 500 TL’den başlayan taksitlerle çok uygun satın alma koşulları sunan ve 31 Ağustos’ta sona erecek yeni bir kampanyaya start verdi. 18 bin 700’den başlayan anahtar teslim satış fiyatına sahip 2010 model Fiat Fiorino ailesine uygun ödeme koşullarıyla sahip olma imkanı sunan kampanya kapsamında Fiat Finans üzerinden 48 aya kadar varan vadeyle 25 bin TL’ye kadar kredi kullanma imkanı da sunuluyor. Düşük peşinatla ve uygun taksitlerle uzun vadeye yayılmış çok daha rahat bir ödeme planı sunan kampanya kapsamında anahtar teslim tutarının %20’sine kadar peşinatla 17.500 TL’lik kredi kullananlara ayda 500 TL’lik taksit ödeyerek bir Fiat Fiorino sahibi olma avantajı sağlanıyor..

Fiat Fiorino model ailesi için uzun vade alternatifinin yanında anahtar teslim fiyatının % 100’üne sıfır peşinatla kredi kullanma imkanı da ayrıca sağlanıyor. Düşük işlem masraflı kredi desteğiyle Fiat Fiorino satın almak isteyen tüketiciler, showroomdan çıkmadan sadece T.C. kimlik numaralarını vererek kredi başvurularını zahmetsizce gerçekleştirebiliyorlar. Ağustos ayı boyunca “Koç Fiat Kredi” desteğiyle Fiat Ticari Araçlar ürün yelpazesinde yer alan Fiat Fiorino modelini satın almak isteyen tüketicilere, ayrıca Fiat Finans kanalıyla “% 0.99 faizle 12 bin TL’ye kadar 12 ay vadeyle” kredi kullanma imkanı içeren avantajlar sunuluyor.

Halen ülkemizde Cargo, Combi ve Combimix karoser tipleriyle üretemine ve satışına devam edilen yerli üretim Fiat Fiorino, Avrupa’da “2009 Yılının Ticari Aracı” seçilerek başarısını ve yenilikçi yapısını kanıtladı. Fiat Fiorino; Actual, Active, Dynamic ve Emotion gibi farklı ve aynı zamanda binek otomobil konforu sunan zengin donanım paketleriyle tercih edilebiliyor. 1.4 litre 73 HP’lik benzinli ve 1.3 litre 75 HP Multijet dizel motor seçenekleriyle donatılan Fiat Fiorino’nun dizel motorlu versiyonlarında yarı otomatik şanzıman isteğe bağlı donanım kapsamında sunuluyor.

Fiat’tan Paro Kart Sahiplerine 500 TL İndirim!

– Fiat Fiorino ve Fiat Doblo için geçerlidir.
– 31 Ekim tarihine kadar sürecek kampanya kapsamında Paro kartı ile Fiat Servis, Migros, Koçtaş, Opet, Setur, Arçelik ve Beko işyerlerinden toplam 500 TL’lik alışveriş yapan Paro üyelerine, Fiat Fiorino ve Fiat Doblo satın alma süreçlerinde ekstra 500 TL indirim imkanı.
– Fiat Ticari Araçlar ve Paro ortaklığıyla düzenlenen kampanyadan yararlanacak müşterilere ayrıca 100 TL değerinde paropuan da hediye ediliyor.

Fiat Fiorino ve Doblo’ya Parolulara Özel İndirim Kampanyası!

Fiat’tan Paro Kart Sahiplerine 500 TL İndirim!

Fiat Ticari Araçlar, Türkiye’nin en çok tercih edilen hafif ticari araçları unvanına sahip Fiat Fiorino ve Fiat Doblo’ya yönelik olarak sadakat programı ve müşteri ilişkileri yönetimi platformu Paro ile yeni bir ekstra indirim kampanyasını hayata geçirdi. 31 Ekim tarihine kadar sürecek kampanya kapsamında Paro kartı ile Fiat Servis, Migros, Koçtaş, Opet, Setur, Arçelik ve Beko işyerlerinden toplam 500 TL’lik alışveriş yapan Paro üyelerine, Fiat Fiorino ve Fiat Doblo satın alma süreçlerinde ekstra 500 TL indirim imkanı sağlanıyor. Fiat Ticari Araçlar ve Paro ortaklığıyla düzenlenen kampanyadan yararlanacak müşterilere ayrıca 100 TL değerinde paropuan da hediye ediliyor.

Tofaş çatısı altındaki Fiat Ticari Araçlar, 31 Ekim’e kadar sürecek yeni bir işbirliği kampanyası kapsamında satın alma tercihi Fiat Fiorino ve Fiat Doblo’dan yana kullanacak Paro kart sahibi müşterilerine ekstra indirim avantajı sunuyor. Fiat Servis, Migros, Koçtaş, Opet, Setur, Arçelik ve Beko işyerlerinden toplamda 500 TL’lik alışveriş yapan Paro kart sahipleri, Fiat Fiorino veya Fiat Doblo satın alırken 500 TL’lik indirim kazanacaklar. 7.7 milyon aktif kart kullanıcısına sahip, Türkiye’nin en büyük sadakat programı ve müşteri ilişkileri yönetimi platformu Paro ile Fiat Ticari Araçlar’ın ortaklaşa gerçekleştirdiği kampanyadan yararlanacak olan Parolu kart sahipleri, 100 TL değerinde de paropuan kazanacaklar.

Halen ülkemizde Cargo, Combi ve Combimix karoser tipleriyle üretimine ve satışına devam edilen yerli üretim Fiat Fiorino, Avrupa’da “2009 Yılının Ticari Aracı” seçilerek başarısını ve yenilikçi yapısını kanıtladı. Fiat Fiorino; Actual, Active, Dynamic ve Emotion gibi farklı ve aynı zamanda binek otomobil konforu sunan zengin donanım paketleriyle tercih edilebiliyor. 1.4 litre 73 HP’lik benzinli ve 1.3 litre 75 HP Multijet dizel motor seçenekleriyle donatılan Fiat Fiorino’nun dizel motorlu versiyonlarında yarı otomatik şanzıman isteğe bağlı donanım kapsamında sunuluyor.

2006 yılında Avrupa’da “Yılın Ticari Aracı” seçilerek küresel başarısını ödülle taçlandıran Fiat Doblo; Actual, Active, Carioca, Safeline, Premio ve VIP gibi farklı donanım seçenekleriyle tercih edilebiliyor. 1.3 litre 75 HP ve 1.9 litre 105 HP’lik dizel ile 1.4 litre 77 HP’lik motor seçenekleriyle üretilen Fiat Doblo, geniş yükleme kapasitesi ve bagaj hacmiyle dikkat çekiyor.

Kampanya süresince, katılımcı Paro üye işyerlerinde harcama miktarını doldurarak Fiat Fiorino veya Fiat Doblo satın almak isteyen Paro kart sahiplerinin 444 25 55 Fiat Çağrı Merkezi’ni arayarak gerekli bilgilerini bırakarak kayıt yaptırmaları gerekmektedir.

Paro Hk:

Paro, katılımcı üye işyerlerinden parolu kart kullanılarak alışveriş yapıldığında, paropuan kazandıran ve bu puanı herhangi bir katılımcı üye işyerinde harcama imkânı veren Türkiye’nin en büyük müşteri sadakat programı ve müşteri ilişkileri yönetimi platformudur. Üye tüketicilere aynı zamanda kampanya ve avantajlar da sunulmaktadır. Paro’nun simgesi mavi yıldızdır. Mavi yıldız bulunan üye işyerlerinde parolu kartlara ekstra paropuan, ekstra indirim ve kampanya kazandırır. Paro avantajlarından herhangi bir parolu kart veya Türkiye’nin Paro özellikli tek kredi kartı Worldcard ile, gerek nakit, gerekse kredi kartı ile ödenen alışverişlerde faydalanmak mümkündür.

Fiat Grande Punto’ya “Şimdi Al, 2010 Ocak’ta Ödemeye Başla” Kampanyası!

– 30 Eylül’de bitecek kampanya, 2. ÖTV indirimi öncesinde yeni bir otomobil sahibi olmak isteyenlere cazip bir teklif
– Koç Fiat Kredi desteğiyle Fiat Grande Punto modelini almak isteyen müşterilere, araçları hemen teslim edilirken ödemeye ise Ocak ayından itibaren başlayabilme fırsatı.
– 620 TL’den başlayan taksit ve 36 aya varan vadeyle satın alma imkanı
– 30 Eylül tarihine kadar 25 bin 80 TL’den başlayan kampanyalı anahtar teslim satış fiyatı

Fiat Grande Punto’yu Şimdi Al Ocak’ta Ödemeye Başla!

2010 Model Fiat Grande Punto’ya 3 Ay Ötemeli Kampanya!

Fiat, küçük hatchback sınıfındaki modeli Fiat Grande Punto için avantajlı ödeme koşulları sunan özel bir kampanya ile 30 Eylül’de bitecek 2. ÖTV indirimi öncesinde yeni bir otomobil sahibi olmayı kolaylaştırıyor. Koç Fiat Kredi desteğiyle hayata geçirilen kampanya kapsamında satın alma tercihini Fiat Grande Punto modelinden yana kullanacak olan müşterilere, araçları hemen teslim edilirken ödemeye ise Ocak ayından itibaren başlayabilme fırsatı sunuluyor. Kampanyadan yararlanarak Fiat Grande Punto satın almak isteyen müşterilere, 620 TL’den başlayan taksit ve 36 aya varan vadeyle satın alma imkanı sağlanıyor. 30 Eylül tarihine kadar 25 bin 80 TL’den başlayan kampanyalı anahtar teslim satış fiyatıyla dikkat çeken Fiat Grande Punto, 3 ve 5 kapılı karoser seçenekleriyle otomobil severlerin beğenisine sunuluyor. Ülkemizde 1.3 litre 75 HP ve 90 HP’lik Multijet dizel motor seçeneklerinin yanı sıra 1.4 litre 77 HP, 1.4 litre 95 Starjet ve 1.4 litre 120 HP T-Jet benzinli motor seçenekleriyle tercih edilebiliyor. Sınıfındaki önemli rakipleri karşısında dikkat çekici fiyat/fayda ve ekonomik kullanım maliyetleriyle dikkat çeken Fiat Grande Punto’nun 90 HP’lik 1.3 litrelik Multijet ve 1.4 litre 77 HP’lik benzinli motor seçeneklerinde Dualogic otomatik şanzıman isteğe bağlı donanım kapsamında sunuluyor.

Türkiye’de 8 ay sonunda otomotiv pazarında en çok tercih edilen marka unvanını açık ara korumaya devam eden Fiat, küçük hatchback sınıfında yer alan Fiat Grande Punto modeli için 2010 Ocak ayından itibaren geri ödemeye başlama avantajı sunan yepyeni bir kampanya ile fark yaratıyor. Koç Fiat Kredi desteğiyle start alan kampanyadan faydalanacak müşteriler, araç bedelinin minimum % 30’unu veya % 40’ını peşin olarak ödeyerek yararlanabiliyor. “Eylül’de Al, 3 Ay Sonra Ödemeye Başla” sloganıyla dikkat çeken kampanya kapsamında 10 bin 140 TL’lik peşinatla 15.190 TL’lik kredi kullananlara ayda 620 TL’lik taksit ve 36 ay vadeyle “ötelemeli geri ödeme” imkanı sunuluyor.

Fiat Grande Punto ailesi için uygun peşinat ve uzun vade alternatifinin yanında eşit ödemede anahtar teslim fiyatının % 100’üne sıfır peşinatla kredi kullanma imkanı da ayrıca sağlanıyor. Düşük işlem masraflı kredi desteğiyle Fiat Grande Punto satın almak isteyen tüketiciler, showroomdan çıkmadan sadece T.C. kimlik numaralarını vererek kredi başvurularını zahmetsizce gerçekleştirebiliyorlar.

Türkiye’de satışa sunulduğu 2006 yılından 2009 Ağustos ayı sonuna kadar olan süreçte 25 bin adetten fazla satılarak küçük sınıfın en gözde ve popüler otomobillerinden biri olmayı başaran Fiat Grande Punto’da Active, Dynamic ve Sport gibi donanım versiyonlarının yanı sıra yeni eklenen Fun donanım seçeneği dikkat çekiyor. Fiat Grande Punto’nun Fun donanım versiyonunda, zengin konfor ve güvenlik ekipmanlarının yanı sıra sportif tasarımlı deri direksiyon simidi ve vites topuzu, karbon görünümlü ön paneli, karartılmış arka camlar, ön sis farları, 16 inçlik alüminyum jantlar, spoyler, marşpiyeller, krom çerçeveli gösterge paneli, gövde rengi tamponlar ve kapı kolları standart olarak sunuluyor..

Eylül Ayı Boyunca Hem ÖTV Hem KDV Fiat’tan!

– Eylül ayı sonunda bitecek 2. ÖTV indirimi öncesi yılın fırsat kampanyası
– Fiat Fiorino, Fiat Doblo, Fiat Scudo ve Fiat Ducato modellerinde hem ÖTV’yi hem de KDV’yi karşılayarak 9 bin TL’yi aşan indirim imkanı
– Eylül ayı boyunca Fiat Fiorino model ailesi 17 bin 660 TL; Fiat Doblo ailesi 18 bin 60 TL; Fiat Scudo model ailesi 30 bin 170 TL; Fiat Ducato model ailesi ise 31 bin 270 TL’den başlayan kampanyalı anahtar teslim satış fiyatları
– Satın alma tercihini Fiat Fiorino ve Fiat Doblo’dan yana kullanacak tüm müşterilere, 3 yıl/150 bin km garanti hediye


Fiat Ticari Araçlar’dan Yılın Kampanyası! Eylül Ayı Boyunca Hem ÖTV Hem KDV Fiat’tan!

Fiat Ticari Araçlar, Eylül ayı sonunda bitecek 2. ÖTV indirimi öncesi yılın fırsat kampanyasına imzasını atıyor. Türkiye’nin 2009 yılındaki en çok tercih edilen hafif ticari aracı markası olarak dikkat çeken Fiat, 30 Eylül’e kadar sürecek yeni kampanyası kapsamında Fiat Fiorino, Fiat Doblo, Fiat Scudo ve Fiat Ducato modellerinde hem ÖTV’yi hem de KDV’yi karşılayarak 9 bin TL’yi aşan indirim imkanı sağlıyor. Eylül ayı boyunca Fiat Fiorino model ailesi 17 bin 660 TL; Fiat Doblo ailesi 18 bin 60 TL; Fiat Scudo model ailesi 30 bin 170 TL; Fiat Ducato model ailesi ise 31 bin 270 TL’den başlayan kampanyalı anahtar teslim satış fiyatlarıyla dikkat çekiyor. Bununla birlikte satın alma tercihini Fiat Fiorino ve Fiat Doblo’dan yana kullanacak tüm müşterilere, 3 yıl/150 bin km garanti hediye ediliyor.

Tofaş çatısı altındaki Fiat Ticari Araçlar, 2. ÖTV indiriminin son düzlüğü olarak kabul edilen Eylül ayı boyunca geçerli olacak yeni bir kampanya ile dikkat çekiyor. Hem ÖTV’yi hem de KDV’yi Eylül ayı boyunca Fiat’ın ödediği ve “Fiat Vergi Kanunu” sloganıyla start alan kampanya ile 9 bin TL’yi aşan indirimlerle “2009 yılının fırsatı” sunuluyor. Kampanya kapsamında Fiat Fiorino 3 bin 170 TL’lik indirimle 17 bin 660 TL’den; Fiat Doblo 3 bin 240 TL’lik indirimle 18 bin 60 TL’den; Fiat Scudo 5 bin 570 TL’lik indirimle 30 bin 170 TL’den; Fiat Ducato ise 5 bin 780 TL’lik indirimle 31 bin 270 TL’den başlayan kampanyalı anahtar teslim başlangıç fiyatlarıyla tüketicilerin ilgisine sunuluyor. Bununla birlikte satın alma tercihini Fiat Fiorino ve Fiat Doblo’dan yana kullanacak tüm müşterilere, 3 yıl/150 bin km garanti hediye ediliyor.

Halen ülkemizde Cargo, Combi ve Combimix karoser tipleriyle üretimine ve satışına devam edilen yerli üretim Fiat Fiorino, Avrupa’da “2009 Yılının Ticari Aracı” seçilerek başarısını ve yenilikçi yapısını kanıtladı. Fiat Fiorino; Actual, Active, Dynamic ve Emotion gibi farklı ve aynı zamanda binek otomobil konforu sunan zengin donanım paketleriyle tercih edilebiliyor. 1.4 litre 73 HP’lik benzinli ve 1.3 litre 75 HP Multijet dizel motor seçenekleriyle donatılan Fiat Fiorino’nun dizel motorlu versiyonlarında yarı otomatik şanzıman isteğe bağlı donanım kapsamında sunuluyor.

2006 yılında Avrupa’da “Yılın Ticari Aracı” seçilerek küresel başarısını ödülle taçlandıran Fiat Doblo; Actual, Active, Carioca, Safeline, Premio ve VIP gibi farklı donanım seçenekleriyle tercih edilebiliyor. 1.3 litre 75 HP ve 1.9 litre 105 HP’lik dizel ile 1.4 litre 77 HP’lik motor seçenekleriyle üretilen Fiat Doblo, geniş yükleme kapasitesi ve bagaj hacmiyle dikkat çekiyor.

Detaylı Bilgi Alabileceğiniz Adresler:
http://www.fiat.com.tr
http://www.paro.com.tr
http://www.fiatfinans.com.tr/

Reklam Alanı

 

Benzer YazılarEtiketler

1 Yorum - Fiat Kampanya HaberleriYorum Yaz / Geribildirimde bulun

Reklamlar / Reklam Bilgi

Facebook / Aramıza katıl

Otomot Ağ / Hakkında

 

© 2010 Otomot.NET - Otomobil ve Motosiklet

14 Aralık 2006 tarihinden beri yayındayız. Site Haritası

OtomotWeb Teması Uretgec.com - Tasarım Ofisi