24 Şub
2010

4X4 Dakar serisini tanıttığımız Mitsubishi L200 pick-up modelinin yenilenmiş hali artık satışta. İlk çıktığında binek araç konforunun öncülerinden olan bu dev ticari araç, yenilenmiş yüzü ve yenilenmiş özellikleriyle konfor ve zerafeti bir arada sunmaya devam ediyor.

Yenilenen Özellikleri:

  • Kasa boyu 18cm uzatılmış.
  • Ön görünüm yüzü değiştirilmiş. İlk göze çarpan detaylar krom ön ızgara, yenilenen halojen tipi farları, gümüş alt koruma plakası, araçla aynı renk çamurlukları ve farklı yan basamaklar. Asık bir surat vardı şimdi ise daha kesikin bir yüz ifadesi ile karşımızda. Herkesin bu farklı ön yüze alışması yine zaman alacaktır. Aynı Lancer, Colt’un yeni versiyonlarında bu ön yüzün ilk bakışta itici gelmesi gibi.
  • İç mekanda ise orta kol dayama yeri, yenilenmiş gösterge paneli, yeni el freni ve otomatik vites kolu.
  • Euro NCAP güvenlik testlerinde 4 yıldızlı.
  • ASTC (aktif stabilite çekiş kontrolü) güvenlik sistemi.
  • 2.5 Di-D common rail 178 PS gücüyle zirvede. (Mitsubishi L200 4×4 Instyle modelinde yer alan motor seçeneği.)
  • Direksiyondan kumandalı müzik sistemi, Cruise control (hız sabitleme sistemi),yağmur ve far sensörü, AUX-in girişi ve sınıfında tek elektrikli 5. cam donanımda sunulmakta.
Basın Bülteni

MITSUBISHI L200 YENİLENDİ

Konfor, güvenlik ve gücü bir arada sunan sınıf lideri özelliklere sahip pick-up Mitsubishi L200 yenilendi. Kasa boyu 18 cm uzayan Yeni Mitsubishi L200’ün yenilenen ön yüzü ve artan konforu ile sürüş keyfi daha da arttı. Sınıf lideri özelliklere sahip Mitsubishi L200, yenilenmiş olarak şimdi Türkiye’de. Temsa Global distribütörlüğünde Türkiye’ye getirilen Yeni Mitsubishi L200, şimdi daha kullanışlı ve birçok yeniliğe sahip.

Yeni Mitsubishi L200, kasa boyunun 18 cm daha uzatılması ve güçlendirilen donanım özellikleri sayesinde ticari hayatta sürücüsünün en yakın iş ortağı olacak. Sınıfında lider olan kabin uzunluğu ve dönüş yarıçapının yanı sıra Yeni Mitsubishi L200, çekici görünümü ve artan konforu ile de şehir içi kullanımda bir devrim yaratıyor. Tüm bu özellikleriyle sınıfında tartışmasız lider olan L200, ikinci eldeki yüksek değeri ile de kullanıcısına kazandırmaya devam ediyor.

Görünüm

Güçlü krom ön ızgara, yenilenen halojen tipi farları, gümüş alt koruma plakası ve şık çehresi ile Yeni Mitsubishi L200 oldukça dikkat çekici. Geniş tip orta konsolu ile daha konforlu hale gelen L200, araçla aynı renk çamurlukları ve yeni dizayn yan basamakları ile yeni görünümüne kavuştu. Arka kasası da yeniden tasarlanan yeni Mitsubishi L200; geliştirilmiş işlevselliği ile yeni orta kol dayama yeri, yenilenmiş gösterge paneli, yeni el freni ve otomatik vites kolu ile daha keyifli bir sürüş atmosferi sunuyor.

Güvenlik ve Performans

Euro NCAP güvenlik testlerinde sınıfında dört yıldız alabilen tek araç olan L200 güvenlik özellikleri ile de rakiplerinin önünde. Yeni L200’de bulunan ASTC (aktif stabilite çekiş kontrolü) güvenlik sistemi, hem aracın virajlarda savrulmasını engelliyor, hem de patinaja düşmesini engelleyerek çekişi arttırıyor.

Yeni L200 2.5 Di-D common rail yüksek güçlü motoru ile yüksek verim sağlarken hava sürtünme katsayısının düşüklüğü ile de yakıt tüketimini ve CO2 seviyesini önemli ölçüde azaltıyor. Yeni Mitsubishi L200 4×4 Instyle modelinde bulunan 178 PS’lik motoru ile de sınıfının en güçlüsü olmayı başarıyor.

L200 4×4 Intense ve Instyle modellerinde Super Select 4×4 dört kademeli sürüş sistemi bulunuyor. Super select dört kademeli sürüş sistemi sayesinde L200, hem arazi koşullarında arazi dört çeker hem de normal yol koşullarında ve yüksek hızlarda sürekli dört çeker olarak hareket edebiliyor. L200 4×4 Instyle ve Intense modellerinde sırası ile sınıfında lider ASTC ve arka diferansiyel kilidi Off – road donanımı olarak sunuluyor.

Donanım*

Sınıf lideri Yeni Mitsubishi L200 şimdi çok daha yüksek donanıma sahip. Direksiyondan kumandalı müzik sistemi, Cruise control (hız sabitleme sistemi),yağmur ve far sensörü, AUX-in girişi ve sınıfında tek elektrikli 5. cam Yeni Mitsubishi L200’ü daha keyifli hale getiriyor.

Yeni Mitsubishi L200’lerin tavsiye edilen anahtar teslim fiyatları;
Yeni Mitsubishi L200 4×2 MT 40.933 TL
Yeni Mitsubishi L200 4×2 AT 42.876 TL
Yeni Mitsubishi L200 4×4 MT Intense 56.814 TL
Yeni Mitsubishi L200 4×4 MT Instyle 63.650 TL
Yeni Mitsubishi L200 4×4 AT Instyle 66.150 TL olarak açıklandı.
* Donanım seviyesi model bazında farklılık gösterebilir.

Bilgi İçin:
Soylu Cengiz Danışmanlık

Reklam Alanı

 

Benzer YazılarEtiketler

1 Yorum - 2010 Mitsubishi L200 YenilendiYorum Yaz / Geribildirimde bulun

Reklamlar / Reklam Bilgi

Facebook / Aramıza katıl

Otomot Ağ / Hakkında

 

© 2010 Otomot.NET - Otomobil ve Motosiklet

14 Aralık 2006 tarihinden beri yayındayız. Site Haritası

OtomotWeb Teması Uretgec.com - Tasarım Ofisi