18 Nis
2008

– Haber turuna kaldığım yerden devam ediyorum…Etox tanıtım videosu BMW M3‘un Dönüşümü, Çinliler F1 Ferrari Cep Telefonu Klonladılar, Bugatti Veyron Targa 2009 Yılında Yollara Çıkması Planlandı, Spekülasyon: Yeni Citroen C4 2010, Çook Uzuuunnn Smaaart, Opel Insignia Fotoğrafları, Gelecek Nesil BMW 7 serisi 8 ileri otomatik vitese kavuşuyor, Ariel Atom, Porsche Cayenne Tekerlekli Nvidia Özel Bilgisayarı ana başlıklarında ilgili yazıları okuyabilirsiniz.

Etox Tanıtım Videosu

Kaynak: http://www.etoxzafer.com/etox-zafer-videolari.html

BMW M3’un Dönüşümü:
M3 “Revolution” reklamında çeşitli açılardan farklı kameralarla önceden belirlenmiş sahnelere uygun çekilen görüntüler BMW M3 V8 reklam filmi için montajlandı. Minyatür HD kameralar ve 4000 FPS ile çekildi. Bu sayede hem yüksek çözünürlüklü hemde yavaşlatılmış görüntü elde edildi.


Kaynak: http://www.autoblog.com/2008/04/15/video-the-making-of-bmws-m3-revolution-ad/

Çinliler F1 Ferrari Cep Telefonu Klonladılar
Ferrari F430 Cep telefonu tamamen kopya ve herhengi bir resmiyet taşımıyor. F1 Phone adını verdikleri bu cihaz oldukça fazla
özellik taşıyor.
– 2.2inç dokunmatik LCD ekran
– Müzik çalar
– Video Oynatıcı
– Hafıza kart yuvaları
– USB bağlantı noktası
– içersinde 3 adet özel oyunu ce ön camın ortasından çıkan 1.3Mp objektife sahip.


Kaynak: http://www.autoblog.com/2008/04/15/chinese-create-ultimate-clone-the-f1-ferrari-cell-phone/


Bugatti Veyron Targa 2009 Yılında Yollara Çıkması Planlandı

VW’nin bir haber kuruluşuna yaptığı bilgilendirmede Bugatti Veyron’un Targa veriyonu üzerinde çalıştıklarını belirtmiş. Targa: üstü açılabilir yani üst kapak çıkarılabilir versiyon… Yaşam kafesi içersinde en büyük paya sahip bölme tavan ve bu bölümü çıkardıklarında güvenlik endişesi ortaya çıkmakta. Bunu halletmeye çalışıyorlar herhalde. Bugatti üretiinin 300’ün üstüne çıkamayacağını bunun 220 civarlarında olacağını konuştuklarını ve bu yeni versiyonun ise maksimum 80 tane olabileceğini belirtmişler.

Kaynak: http://www.worldcarfans.com/9080414.013/bugatti-veyron-targa-scheduled-for-2009

Spekülasyon: Yeni Citroen C4 2010
Bir Fransız yayın kuruluşu, 2010 yılında çıkacak Citroen C4’ün buna benzeyeceğini yayınlamış. Henüz doğrulnamış bir şey olmadığını ve bu versiyonun hem dış hemde iç dizaynının fazlasıyla gerçek dışı olduğunu belirtmek isterim. Henüz bu tarz araçları görmek için erken. Ayrıca 3-5 kapılı versiyonlar ile station wagon, coupe cabriolet ve Sportlounge kasalarının da olacağı, motor yelpazesinin dizel-benzin ve dizel-benzin hybrid olarak konulacağı yazılmış. Motor ile ilgili olan bölüm gerçeği yansıtıyor çünkü bunu Citroen ve Peugeot da gerek konseptleri gerek açıklamaları ile doğrulamıştı.

Kaynak: http://www.worldcarfans.com/9080414.010/speculations-new-citroen-c4

Çook Uzuuunnn Smaaart
Tv Programı Chop Shop: London Garage ‘da, Carbonyte Araç satıcısı firmasının yaptığı limuzinleri tanıtmış. Carbonyte mühendisleri 2000 Ferrari 360 ‘ıda limusin haline gitirmişlerdi. Uzunluğu 5100mm ulaşan Smart ForTwo, bir içecek firmasının promosyon aracı olarak Smaaart ismiyle yeniden tasarlanıp yapılmış ve kiraya verilmiş. Bu aracı yapmanın veya satın almanın bedeli £25,000 civarında belirlenmiş. Kesin olan bir şeyde bu tür uğraşlar sonunda hem reklam hem kiralama hemde buna benzer işlerden yapan firma büyük karlılık elde edeceği.

Kaynak: http://www.worldcarfans.com/9080411.012/stretched-smaaart-car

Opel Insignia Fotoğrafları
AutoWeek.nl sitesi resmi açıklamalardan 1 hafta önceden bu model hakkında bilgileri ve resimleri açıkladı. Opel’in D segmentindeki bu aracı Passat ve Mondeo ile yarışacak. Çoğunlukla casus fotoları – kamuflajlı giysisiyle görmeye alıştığımız Insignia artık kamufle olmaya ihtiyacı kalmadı. Ekim ayında Avrupada Vectranın yerini alacak yeni model 1.6ltden 2.8ltye kadar dizel ve benzinli motor seçenekleriyle pazarda olacak. 1.6lt ve 2.0lt turboşarjlı motorlar giriş seviyesinde kullanılırken 250Hp 2.8lt V6 en üst donanımda sunulacak. 1.9lt dizel motor 120 ve 150Hp güç üretmeye devam edecek. 180Hplik versiyon ile 2.9 lt V6 dizel motorunda aileye katılacağı düşünülüyormuş. Temmuz ayında London Motor Show ‘da görücüye çıkacak model US pazarında da satışına başlanacak.


Kaynak: http://www.autoblog.com/2008/04/14/opel-insignia-unceremoniously-revealed-a-week-early/

Gelecek Nesil BMW 7 serisi 8 ileri otomatik vitese kavuşuyor
– Vites kutuları savaşı başlamıştı ama BMW artık bir adım önde. Mercedes 7 iler otomatik kullanıyor, Lexus 8vitesli şeçeneği uygulamaya koyacak, BMW ise halen 6 viteste derken bu haberle 8 vitese çıktı.Bu yeni vites kutusu 6 ileri gibi aynı özellikleri taşırken rahat vites geçisi ve yakıt ekonomisi için büyük bir adım olarak görülmeye devam ediyor. Yeni nesil 7 serisi ile başlayacak 8 ileri vites kutusu daha sonra diğer modellere de uygulanacak.

Kaynak: http://www.autoblog.com/2008/04/14/next-gen-bmw-7-series-to-get-8-speed-automatic/

Ariel Atom
2 kişilik oturma düzenine sahip, 644cc 27.6 Hp gücünde eğlence amaçlı bir Go-Kart. Aile babaları için değil kesinlikle. 8100dolarlık fiyatıda cabası….

Kaynak: http://www.autoblog.com/2008/02/25/ariel-atom-like-looks-for-fraction-of-price-and-performance/

Porsche Cayenne Tekerlekli Nvidia Özel Bilgisayarı
Porsche Cayenne aracının 18inçlik tekerleği Bridgestone’un silik lastikleri ve sessiz egsoz fanları ile su soğutmalı bir grafik kart soğutucusu….

Kaynak: http://www.autoblog.com/2007/12/20/custom-computer-housed-in-a-porsche-cayenne-wheel/

Reklam Alanı

 

Benzer YazılarEtiketler

Yoruma Kapali

Reklamlar / Reklam Bilgi

Facebook / Aramıza katıl

Otomot Ağ / Hakkında

 

© 2010 Otomot.NET - Otomobil ve Motosiklet

14 Aralık 2006 tarihinden beri yayındayız. Site Haritası

OtomotWeb Teması Uretgec.com - Tasarım Ofisi