19 Şub
2010

Acaba içinde ne var? Taksim Meydanı’nda yaklaşık 1 haftadır sergilenmekte olan olan LED ekranlarla çevrili gizemli kutunun içinden Fiat Doblo’nun yeni nesli çıktı. Otomotiv sektöründe Türkiye’de ilk olarak dikkat çeken tanıtım, Yeni Fiat Doblo’nun reklam filminde yer alacak Geniş Aile dizisinin karakterleri Cevahir (Ufuk Özkan), Zekai ( Bora Akkaş) ve Müfit (Ahmet Sarsılmaz), 19 Şubat Cuma akşamı Taksim’de gerçekleştirilen etkinliklerde yer aldı. Yeni Fiat Doblo’ya yönelik düzenlenen halka açık sokak partisi esnasında ateş şovlarıyla birlikte jönglörler ve cambazların gösterileri çeşitli ışık şovlarıyla desteklendi.

Basın Bülteni 20 Şubat 2010

Taksim’deki Kutudan Yeni Fiat Doblo Çıktı! Geniş Aile Dizisinin Yıldızları Yeni Fiat Doblo’yu Taksim’de Tanıttı!

Taksim Meydanı’nda yaklaşık 1 haftadır sergilenmekte olan olan LED ekranlarla çevrili gizemli kutunun içinden Tofaş’ın Bursa’daki fabrikasında üretilen ve dünyanın birçok ülkesine ihraç edilen hafif ticari araç segmentinin ödüllü temsilcisi Fiat Doblo’nun yeni nesli çıktı. Otomotiv sektöründe Türkiye’de bir ilk olarak dikkat çeken tanıtım etkinliği kapsamında yeni Fiat Doblo, birebir halka yönelik bir lansman gerçekleştirme hedefiyle tanıtıldı. Yeni Fiat Doblo’nun reklam filminde yer alacak Geniş Aile dizisinin karakterleri Cevahir (Ufuk Özkan), Zekai ( Bora Akkaş) ve Müfit (Ahmet Sarsılmaz) ise 19 Şubat Cuma akşamı Taksim’de gerçekleştirilen etkinliklerde yer aldı. Yeni Fiat Doblo’ya yönelik düzenlenen halka açık sokak partisi esnasında ateş şovlarıyla birlikte jönglörler ve cambazların gösterileri çeşitli ışık şovlarıyla desteklendi. Taksim’deki tanıtıma Gürsoy Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ergun Gürsoy ile birlikte Fiat Marka Direktörü Okan Baş’da katıldı.

Türkiye çapında toplam 74 Fiat bayiinde aynı anda sergilenmeye başlanarak satışa sunulan Yeni Fiat Doblo’nun halka yönelik özel lansmanı, 19 Şubat Cuma akşamı Taksim Meydanı’nda gerçekleştirildi. Bu tanıtım etkinliği kapsamında Taksim Meydanı’nda yaklaşık 1 haftadır sergilenmekte olan olan LED ekranlarla çevrili gizemli kutunun içinden Tofaş’ın Bursa’daki fabrikasında üretilen Yeni Fiat Doblo’nun yeni nesli çıktı. İlk olarak 13 Şubat’ta kurularak sergilenmeye başlanan sürpriz kutu üzerinde yer alan LED ekranlar kanalıyla çevre, aile ve teknoloji kavramlarını içeren dikkat çekici filmler oynatıldı.

Yeni Fiat Doblo’nun reklam filminde yer alacak Geniş Aile dizisinin karakterleri Cevahir (Ufuk Özkan), Zekai ( Bora Akkaş) ve Müfit (Ahmet Sarsılmaz) ise 19 Şubat Cuma akşamı Taksim’de gerçekleştirilecek etkinliklerde yer aldı. Yeni Fiat Doblo’nun tanıtım etkinlikleri kapsamında düzenlenen geniş katılımlı sokak partisi, ateş şovlarıyla birlikte jönglörler ve cambazların gösterileri çeşitli ışık şovlarıyla desteklenerek daha renkli bir hale getirildi. Taksim’deki tanıtıma Gürsoy Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ergun Gürsoy ile birlikte Fiat Marka Direktörü Okan Baş’da katıldı.

Taksim’de halka açık olarak gerçekleştirilen Yeni Fiat Doblo lansmanı, kapalı devre yayın üzerinden canlı olarak Türkiye çapındaki tüm Fiat bayilerinden de izlendi. Müşterilerini showroomlarına davet ederek ağırlayan Fiat bayileri, Taksim’de gerçekleştirilen Yeni Fiat Doblo lansman heyecanı ve coşkusunu birlikte paylaşma fırsatı buldular.

Taksim’deki Kutudan Yeni Fiat Doblo Çıkacak! Geniş Aile Dizisinin Yıldızları Yeni Fiat Doblo’yu Taksim’de Tanıtacak!

Taksim Meydanı’nda yaklaşık 1 haftadır sergilenmekte olan olan LED ekranlarla çevrili gizemli kutunun içinden Tofaş’ın Bursa’daki fabrikasında üretilen ve dünyanın birçok ülkesine ihraç edilen hafif ticari araç segmentinin ödüllü temsilcisi Fiat Doblo’nun yeni nesli çıkacak. Otomotiv sektöründe Türkiye’de bir ilk olarak dikkat çeken tanıtım etkinliği kapsamında yeni Fiat Doblo, birebir halka yönelik bir lansman gerçekleştirme hedefiyle tanıtılacak. Yeni Fiat Doblo’nun reklam filminde yer alacak Geniş Aile dizisinin karakterleri Cevahir (Ufuk Özkan), Zekai ( Bora Akkaş) ve Müfit (Ahmet Sarsılmaz) ise 19 Şubat Cuma akşamı Taksim’de gerçekleştirilecek etkinliklerde yer alacak. Bu akşam saat 19.00’dan itibaren başlayacak etkinlikler kapsamında düzenlenecek halka açık sokak partisi esnasında ateş şovlarıyla birlikte jönglörler ve cambazların gösterileri çeşitli ışık şovlarıyla desteklenecek.

Türkiye çapında toplam 74 Fiat bayiinde aynı anda sergilenmeye başlanarak satışa sunulan Yeni Fiat Doblo’nun halka yönelik özel lansmanı, bu akşam Taksim Meydanı’nda gerçekleştirilecek. Bu tanıtım etkinliği kapsamında Taksim Meydanı’nda yaklaşık 1 haftadır sergilenmekte olan olan LED ekranlarla çevrili gizemli kutunun içinden Tofaş’ın Bursa’daki fabrikasında üretilen Yeni Fiat Doblo’nun yeni nesli çıkacak. 13 Şubat’ta ilk olarak kurularak sergilenmeye başlanan sürpriz kutu üzerinde yer alan LED ekranlar kanalıyla çevre, aile ve teknoloji kavramlarını içeren dikkat çekici filmler oynatılıyor.

Yeni Fiat Doblo’nun reklam filminde yer alacak Geniş Aile dizisinin karakterleri Cevahir (Ufuk Özkan), Zekai ( Bora Akkaş) ve Müfit (Ahmet Sarsılmaz) ise 19 Şubat Cuma akşamı Taksim’de gerçekleştirilecek etkinliklerde yer alacak. Bugün saat 19.00’dan itibaren başlayacak etkinlikler kapsamında düzenlenecek sokak partisi esnasında ateş şovlarıyla birlikte jönglörler ve cambazların gösterileri çeşitli ışık şovlarıyla desteklenecek.

Taksim’de halka açık olarak gerçekleştirilecek Yeni Fiat Doblo lansmanı, kapalı devre yayın üzerinden canlı olarak Türkiye çapındaki tüm Fiat bayilerinden de izlenebilecek. Müşterilerini showroomlarına davet ederek ağırlayacak Fiat bayileri, Taksim’de gerçekleştirilecek Yeni Fiat Doblo lansman heyecanı ve coşkusunu birlikte paylaşma fırsatı bulacaklar.

Yeni Fiat Doblo Hk.

Fiat Doblo’nun yeni nesli, hem Combi hem Cargo ve ayrıca binek otomobil ruhsatlı Panaroma karoser seçenekleriyle Türkiye’de de satışa sunuldu. Yeni Fiat Doblo’nun Cargo versiyonları 22 bin 900 TL’den, Combi versiyonları ise 26 bin 400 TL’den başlayan peşin indirimli anahtar teslim satış fiyatıyla bayilerdeki yerini aldı. Daha güçlü daha ekonomik ve aynı zamanda çevreci olmayı başarabilen biri benzinli olmak üzere dört farklı güç ünitesi ise yeni Fiat Doblo’nun motor yelpazesini oluşturuyor. 1.4 litre 95 HP benzinli motor seçeneğinin yanı sıra 1.3 litre 90 HP, 1.6 litre 105 HP ve 2.0 litre 135 HP’lik 3 farklı Multijet motor, yeni Fiat Doblo’nun kalbini oluşturuyor. Yeni Fiat Doblo, Dynamic, Elegance ve Premio adı verilen 3 farklı ve zengin standart donanım paketiyle pazara sunuldu.

Reklam Alanı

 

Benzer YazılarEtiketler

Yoruma Kapali

Reklamlar / Reklam Bilgi

Facebook / Aramıza katıl

Otomot Ağ / Hakkında

 

© 2010 Otomot.NET - Otomobil ve Motosiklet

14 Aralık 2006 tarihinden beri yayındayız. Site Haritası

OtomotWeb Teması Uretgec.com - Tasarım Ofisi