03 Mar
2009

– Bayraktar Holding, distribütörlüğünü yaptığı markalar arasına heyecan verici tasarımı ve güçlü performansı ile 20 yıldır tüm dünyanın yakından tanıdığı Infiniti markasını da kattı. Bayraktar Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Bayraktar ve Infiniti Europe Başkan Yardımcısı Jim Wright arasında bugün Cenevre Motor Show’da imzalanan distribütörlük anlaşması ardından Infiniti (Infiniti, Nissan Motors`a bağlı ABD,Kanada,Orta Doğu,Güney Kore ve Tayvan pazarlarında satışa sunulan lüks otomobil markasıdır.) markalı araçların 2009 yaz döneminden itibaren Bayraktar Grubu distribütörlüğü ile Türkiye’de satışa sunulmaya başlanacağı açıklandı.

Resmi Website: http://www.infinitiusa.com/
Türkiye Distribütörü: Bayraktar Grubu
Türkiye Websitesi:: http://www.infiniti.com.tr/
Geliş Tarihi: 2009 yaz dönemi
Gelecek Modeller:
* G37 Sedan ve Coupé
* EX37 Coupé
* FX37 ve FX50

Güncelleme: Infiniti Türkiye’de Yollara Çıktı

– 27 Nisan 2011 günü katıldığım Infiniti Roadshow 2011 etkinliği sayesinden araçları yakından tanıma ve firma temsilcisiyle sohbet etme fırsatı yakaladım. Fx30d, M30d ve Infiniti’nin ürün gamı olan diğer motor ve modellerin tümünü Türkiye’de satışa sunmuş durumdalar. Test sürüşüm hakkında bilgiyi okumak isterseniz buyrun.

Basın Bülteni

Lüksün ve performansın dünya çapındaki simgesi Infiniti, Bayraktar Grubu çatısı altında artık Türkiye’de…

Heyecan verici tasarımı, güçlü performansı ile 20 yıldır tüm dünyanın yakından tanıdığı Infiniti, 2009 yaz döneminde Bayraktar Grubu distribütörlüğü ile Türkiye’de satışa sunulmaya başlanacak. Avrupa’ya özel olarak tasarlanmış modelleriyle 2008 Ekim ayında ilk kez Paris’te Avrupa ile buluşan Infiniti’nin yeni durağı bir yıldan az bir zaman içinde Türkiye oldu.

Infiniti’nin Türkiye distribütörlük anlaşması Bayraktar Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Bayraktar ve Infiniti Europe Başkan Yardımcısı Jim Wright arasında, 3 Mart 2009’da Cenevre Motor Show’da imzalandı.

Lider distribütörlerle işbirliği – Bayraktar Grubu Türkiye’deki en doğru adres

Infiniti’nin kullanıcılara yönelik olarak belirlediği; “yüksek servis kalitesi ile ileri teknoloji ve performansı yaşatma”yı hedefleyen yaklaşımı, markanın Avrupa stratejisinin belkemiğini oluşturmakta. Infiniti, bu yaklaşımı benimseyecek doğru iş ortaklarını bünyesine katmak için Avrupa’nın önde gelen distribütörleri ve dağıtımcıları ile işbirliği yapmakta.

Bayraktar Grubu da Türkiye’de otomotiv sektöründeki deneyimi, güçlü distribütörlük geleneği ile Infiniti’nin Türkiye’deki en doğru adresi oldu.

Distribütörlük anlaşmasını büyük bir heyecanla imzalayan Infiniti Europe Başkan Yardımcısı Jim Wright, “Biz Infiniti’de Total Ownership Experience adını verdiğimiz, müşterilerimizin marka ile olan tüm yolculukları boyunca eşsiz bir deneyim yaşamaları prensibimizi, Avrupa’da gerçekleştirebilecek güçlü işbirliklerine emanet etmek istiyoruz. Bugün Avrupa’nın hiçbir yerinde sunulmayan müşteri deneyimlerini hep birlikte sunabileceğimiz, yaşam tarzları ile de müşterilerimizle buluşabilecek iş ortaklarımız var. Bayraktar Grubu da, bizim bu yaklaşımımızı, deneyimleri ve markaya olan inançları ile çok iyi temsil edecek.”

Infiniti’nin Türkiye distribütörlüğünü alan Bayraktar Grubu’nun Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Bayraktar, bu büyük ve etkili markanın Avrupa kararını ve bu alandaki çalışmalarını yıllardır yakından izlediklerini belirtti ve sözlerine şöyle devam etti: “Türkiye’de yıllardır Infiniti’yi beğenen ve izleyen bir kitle var. Biz Türkiye’de farklı segmentlerdeki otomobil kullanıcılarını çok yakından tanıyoruz, beklentilerini ve alışkanlıklarını çok iyi biliyoruz. Infiniti’nin bizi bu hayaline ortak etmesinden büyük mutluluk duyuyoruz.”

“Beklediğinize değecek”

Showroomdan servis hizmetleri ve yedek parça desteğine, satış ve pazarlama faaliyetlerinden marka iletişimine her alanda Infiniti’nin sahip çıktığı tüm müşteri değerlerini en iyi şekilde temsil edeceklerini söyleyen Mustafa Bayraktar sözlerine şöyle devam ediyor: “İddialıyız, Infiniti’yi uzun zamandır bekleyen bir müşteri kitlesi var ve beklediklerine değecek. Türkiye Infinity bilinen hatta bazı kullanıcılar tarafından denenmiş olan bir otomobil markası. Markanın gücü, algısı çok yüksek; biz bu algının çok daha üzerinde bir hizmet sunarak, hem hali hazırda markayı kullanan hem de özlemle bekleyenlerin beklentilerinin çok üzerine çıkacağız.”

Avrupa’ya özel üretilen otomobillerin satışına 2009 yazında başlanıyor

Infiniti, 2006 yılında, dünyanın en rekabetçi lüks segment pazarı Avrupa’ya odaklandı ve buradaki ilk 3 markadan biri olmak için çalışmalara başladı. Modeller Avrupa’ya özel olarak yeniden yorumlandı, Avrupalı kullanıcının istekleri, alışkanlıkları, Infiniti’nin doğasından gelen tasarım, performans ve çekicilik ile birlikte yeniden çalışıldı. Infiniti mühendisleri aylarca Avrupa yollarını ve Avrupalı kullanıcıların alışkanlıklarını ve beklentilerini yakından izledikten sonra hem tasarım hem de tüm teknik özellikleri yeniden yorumladılar. Böylece, Infiniti’nin tamamen Avrupa’ya özel ürün gamı oluşturuldu.

Infiniti, tüm Avrupa’da olduğu gibi Türkiye’de de, Avrupa için özel olarak üretilmiş modelleriyle piyasaya giriyor:

* G37 Sedan ve Coupé
* EX37 Coupé
* FX37 ve FX50

Infiniti’yi 2008 Ekim ayında Fransa’daki ilk şubesi ile Avrupa’ya adım attı. Fransa’nın ardından hızla İspanya, İtalya, Belçika, Hollanda, İsviçre, Polonya, Bulgaristan, Yunanistan, Estonya, Latviya, Çek Cumhuriyeti, Romanya ve İsrail geldi. Marka tüm bu ülkelerde, ülkelerin otomotivde önde gelen distribütörleri ya da üreticileri ile işbirliği yaparak hızla ve etkili bir biçimde büyümeyi hedefliyor. Infiniti 2010 yılında, tüm Avrupa’da 80’in üzerinde Infiniti Center ile hizmet verecek.

Bilgi için:
Hande TUNÇEL
Soylu ve Cengiz Danışmanlık

Markanın Mevcut Modelleri

* Infiniti FX (FX35 ve FX45 )
* Infiniti G35 (sedan, AWD sedan ve coupe )
* Infiniti M (M35/M35x ve M45)
* Infiniti Q45
* Infiniti QX56
* Infiniti M30
* Infiniti G20
* Infiniti J30
* Infiniti I (I30, 1996-2001; I35, 2002-2004)
* Infiniti QX4
* Infiniti Kuraza (Konsept)

Böyle bir ortamda Krizin Ocak 2010 yılında düzelmeye başlayacağını varsayarsak Lüks ve prestijli bir modeli Türkiye’ye getirmek ve Türk tüketicilerin beğenisine sunmak firmanın bir başarısıdır. Gerçi dünya krize girdiğinde en lüks araçlardan olan Lamborghini, Bentley markaları Türkiye’de rekor satış yaptıklarını düşünürsek İnfiniti (Tabiyki İnfiniti modellerinin bu kadar yüksek fiyatlarla satılacağını düşünmüyorum) markasıda onlardan aşağı kalmayarak yüksek satış rakamları yakalayabilir. Yeni olan – güzel olan herşey ülkemizde hemen tüketilmeye başlandığı için Bayraktar Grup için iyi bir seçim olmuş diyebiliriz.

Reklam Alanı

 

Benzer YazılarEtiketler

1 Yorum - INFINITI 2009’da Türkiye’deYorum Yaz / Geribildirimde bulun

Reklamlar / Reklam Bilgi

Facebook / Aramıza katıl

Otomot Ağ / Hakkında

 

© 2010 Otomot.NET - Otomobil ve Motosiklet

14 Aralık 2006 tarihinden beri yayındayız. Site Haritası

OtomotWeb Teması Uretgec.com - Tasarım Ofisi