Yeni nesil Mitsubishi Pajero, 3.2 lt Common Rail Intercooler’lı Turbo Dizel motor 200 PS güç ve 441 Nm tork üretmekte olan araç hem şehirde hem de arazide gerçek bir off-road aracı kullanmak isteyenler için yüksek donanım seviyesi ve sağlamlığının yanı sıra yüksek performans da sunuyor. Aracın dışında 4 çeker özelliği ve monokok yapısı ile bağımsız süspansiyon sistemi sayesinde rakiplerini geçerken, aracın içinde 860 W gücünde, 12 hoparlörlü müzik sistemi, 6’lı değiştiricili CD çalar ve MP3 çalar özellikleri ilede takdir toplamakta.

Basın Bülteni

“Yeni Nesil Pajero, Artık Daha Güçlü”

Yeni nesil Mitsubishi Pajero, yeni donanım paketi ve üstün teknik özellikleri ile artık daha güçlü

3.2 lt Common Rail Intercooler’lı Turbo Dizel motorlu Yeni Nesil Pajero, hem şehirde hem de arazide gerçek bir off-road aracı kullanmak isteyenler için yüksek donanım seviyesi ve sağlamlığının yanı sıra yüksek performans da sunuyor. Maksimum motor gücü 200 PS’e , tork gücü de 441 Nm’ye yükselen Pajero daha güçlü olmasıyla birlikte daha sessiz ve daha ekonomik.

Yeni Pajero’nun en önemli özelliği, üstün arazi yetenekleri. Super Select 4 çeker sistemine ek olarak, mükemmel yaklaşma, karın ve uzaklaşma açılarına sahip olan Yeni Nesil Pajero, 70 cm derinlikteki suyun içinden geçebiliyor. Bir önceki modeline ek olarak kilitlenebilir arka diferansiyel özelliği de bulunan Yeni Pajero’nun monokok gövde yapısı ve tam bağımsız süspansiyon sistemine sahip olması aracı rakiplerine göre daha dayanıklı ve kontrollü yapıyor.

Amerika’nın bir numaralı müzik sistemi üreticisi Rocford Fosgate tarafından, Pajero için özel olarak tasarlanan ‘Rockford Acoustic Design’ Premium müzik sistemi aracın standart donanımı içinde yer alıyor. 860 W gücünde, 12 hoparlörlü bu sistem adeta konser salonundaki kadar canlı ve kaliteli ses sunuyor. Sistemde radyo, 6’lı değiştiricili CD çalar ve MP3 çalar özellikleri de mevcut.

Tek tip donanım seviyesi olan Yeni Pajero’da ayrıca Xenon farlar, 18″ hafif alaşım jantlar, arka park sensörü ile yağmur ve far sensörü, elektrikli sunroof, tavan rayları, deri döşeme, elektrikli ayarlanabilir ve ısıtmalı ön koltuklar, elektrikli ön ve arka camlar, önde otomatik arkada manuel klima, direksiyondan kumandalı müzik sistemi ve Cruise Control (Hız Sabitleme sistemi) ve katlanabilir 3. sıra koltuklar standart olarak sunuluyor.

ABSli EBD, ASTC (Aktif Denge ve çekiş kontrol sistemleri), EBAC (Motor freni destek kontrol sistemi), ön/yan/perde havayastıkları Pajero’yu maksimum güvenliğe sahip bir araç haline getiriyor.

Yeni Mitsubishi Pajero 72.000 € + 3.200 TL tavsiye edilen anahtar teslim fiyatıyla Temsa Global Yetkili Satıcıları’nda tutkunlarını bekliyor.

Bilgi için: Soylu ve Cengiz Danışmanlık
Aslı Pınar Tüfekçi

YENİ PAJERO – BK 3.2 DIDC GLS INS. AT (1 Şubat 2009’da açıklanan Tavsiye Edilen parekende Satış Fiyatlarıdır.)
ANAHTAR TESLİM FİYATI: 72.000 EURO + 3.203.-TL
KAMPANYALI ANAHTAR TESLİM FİYATI : 67.657 EURO + 3.203.-TL
ÖTV indirimiyle beraber: Yeni Mitsubishi Pajero 61.500 € + 3.200 TL (Güncelleme 6 Nisan 2009 Saat:12:38)

2009 Mitsubishi Pajero hakkında detaylı bilgiye İngilizce Tanıtıtım Sitesine ve Temasanın Pajero için Hazırladığı Türkçe Tanıtım Sitesine ulaşabilirsiniz.

Reklam Alanı

 

Benzer YazılarEtiketler

4 Yorum - 2009 Mitsubishi PajeroYorum Yaz / Geribildirimde bulun

Reklamlar / Reklam Bilgi

Facebook / Aramıza katıl

Otomot Ağ / Hakkında

 

© 2010 Otomot.NET - Otomobil ve Motosiklet

14 Aralık 2006 tarihinden beri yayındayız. Site Haritası

OtomotWeb Teması Uretgec.com - Tasarım Ofisi