29 Tem
2009

– Fiat’ın sevilen aracı Grande Punto için açılan farklı bir site ile tekrar karşımızda. O kadar çok seviliyor ki Grande Punto siteleri kısa adıyla GP internet ortamında da adından söz ettiriyor. Otomobil firmaları artık bu tarz tek modele bağlı siteler açmaları gerektiğini düşünüyorum. Tüketicinin aldığı bir araç belli süre sonra teknik özellikler- donanım kalemleri ve benzeri detayları unutuluyor. Ama bu şekilde model bazlı açılan bilgilendirme sitelerinde her zaman bilgiler güncel kalırken – kullanıcı aldığı aracın opsiyonel özelliklerine de bakabilirken, makyajlandıktan sonrada kendi aracı ile karşılaştırma yapabilmekte. Firmaların bu yöne ilerlemelerini olumlu karşılıyor.




Web Site: www.grandepunto.com.tr

Fiat Grande Punto’ya Sportif Ruhlu Web Sitesi!

Fiat Grande Punto’nun Web Sitesi Açıldı!

Fiat’ın küçük hatchback sınıfında yer alan başarılı ve güvenilir temsilcisi Grande Punto için hazırladığı www.grandepunto.com.tr adresli web sitesi açıldı. Fiat Grande Punto’nun sportif ürün çizgisine paralel nitelikte hazırlanan web sitesinde, Fiat Grande Punto’nun dış ve iç tasarımından teknik özelliklerine, hem standart hem de isteğe bağlı sunulan donanımlarından çeşitli aksesuar seçeneklerine kadar genişleyen zengin bir içeriğe yer veriliyor. Kapsamlı bir fotoğraf galerisinin de yer aldığı web sitesinde yer alan bir formu doldurarak Fiat Grande Punto test sürüşü için randevu da alınabiliyor.

Ülkemizde satışa sunulduğu tarihten bu yana 27 bin adete yaklaşan satış başarısıyla dikkat çeken Fiat’ın küçük sınıftaki temsilcisi Fiat Grande Punto’nun sportif ürün özellikleri ön plana çıkartılarak hazırlanan www.grandepunto.com.tr adresli web sitesi hizmete açıldı. Ülkemizde, 25 bin 80 TL’den başlayan tavsiye edilen kampanyalı anahtar teslim fiyatıyla 77 HP ile 120 HP arasında değişen üçü benzinli ve 75 HP ile 90 HP’lik iki ayrı Multijet dizel motor seçeneğiyle satışına devam edilen Fiat Grande Punto için tasarlanan web sitesi, özellikle sportif tasarımlı yapısıyla ziyaretçilerinin dikkatini çekiyor.

Fiat Grande Punto’nun sportif ürün çizgisine paralel nitelikte hazırlanan www.grandepunto.com.tr adresli web sitesinde, Fiat Grande Punto’nun dış ve iç tasarımından teknik özelliklerine, hem standart hem de isteğe bağlı sunulan donanımlarından çeşitli aksesuar seçeneklerine kadar genişleyen zengin bir içeriğe yer veriliyor. Kapsamlı bir fotoğraf galerisinin de yer aldığı web sitesinde yer alan bir formu doldurarak Fiat Grande Punto test sürüşü için randevu da alınabiliyor.

Otomatik şanzıman seçeneğiyle de satın alınabilen Fiat Grande Punto’nun model ve aksesuar fiyatları hakkında detaylı bilgiye de erişimin sağlandığı www.grandepunto.com.tr sitesinden Türkiye çapındaki Fiat bayii ağının irtibat bilgilerine de ulaşılabiliyor.

Reklam Alanı

 

Benzer YazılarEtiketler

Yoruma Kapali

Reklamlar / Reklam Bilgi

Facebook / Aramıza katıl

Otomot Ağ / Hakkında

 

© 2010 Otomot.NET - Otomobil ve Motosiklet

14 Aralık 2006 tarihinden beri yayındayız. Site Haritası

OtomotWeb Teması Uretgec.com - Tasarım Ofisi