05 Ağu
2010

Audi kullanıcılarının sadece bir otomobile sahip olmak için araçlarını almadıklarını biliyoruz. Araçlarını “the ultimate driving machine” ve “3 uçlu yıldız” ‘ın rutinliğinden kurtararak daha ileriye taşımaları ve bir çatı altında toplanması hedefiyle kurulan TurboFSI.NET sitesinden bahsedeceğiz. Umarım sizde Audi ‘nizi seviyorsunuzdur. Audi firmasının son modellerini daha yakından tanımak, TurboFSI.NET forumlarında sunulan imkanlardan yararlanmak ve sürekli güncel olarak aracınız hakkında bilgileri takip edebileceğiniz bir kulübe katılmak istemez misiniz? Audi Club Türkiye tam bu noktada devreye giriyor. Gelin bu kulübü daha yakından tanıyalım.

Audi Club Türkiye, ana sitesinde sizi en güncel haberler bekliyor. Burada haberleri tek satırlık mansetler olarak düşünmeyin sakın. Tek satırlık haberlerin gelip geçici olduğu ve hiçbir bilgi içermediği gerçeğini herkes bilmekte. Bu tarz haberler zaten günü kurtarma amaçlı yazılır ama TurboFSI sitesi ileriye dönük uzun soluklu bir çatı kurmak istediği için adımlarını kesin ve net bir şekilde atmakta. Bu nedenle açtığınız her haberde en ince detayına kadar bilgi vermekte. Siz 10 farklı kaynaktan parça parça elde edebileceğiniz bilgiyi, TurboFSI size tek sayfada kendi dilinizde sunmakta. Ayrıca anasayfada sunulan haberler sadece Audi’nin son modelleri hakkında değil, modifiye ve Audi çatısı altında bulunan spor otomobilleri de kapsamakta.

Anasayfasında özellikle aşağıdaki başlıkları incelemenizi öneriyorum.
Audi
Audi A4
Audi A5
Audi R8
Audi A5 Sportback

– Bu güncel haberlerin yanında bir kulüp oluşturulması amacıyla Facebook hesabı ve aynı şekilde Audi severlerin yada sahiplerinin ortak tartışabilecekleri, beraber konuşabilecekleri bir Audi Club Türkiye Forum ‘da siteye entegre edilmiş. Forumların bundan 5 yıl öncesine kadar açılış amaçları her konuda bir konu başlığı açılmasıydı. Bir başlık sağlıktan bahsederken diğer konu başlığı ise havadan bahsedebiliyordu. Son 2 yıldır özellikle Forumların esas kullanım amaçlarının, tek bir konuda yoğunlaşılması olduğu anlaşıldı. Düşününce tek bir konu var. Konu Audi ve konu başlıkları ise markanın ürettiği modelleri, araç sahiplerinin galerileri, araç alım satımları bölümü ve en etkili olarak gördüğüm etkinlikler kısmı sayesinde bir kulüp olma yolunda emin adımlarla ilerlemekte.

– Kulüp diyince herkes yüzbinlerce kişiden oluşmasını ister ama konu tek bir marka ve bu markanın belli sayıda modeli mevcut olduğunu düşünürsek, bu modellere sahip olan kişiler bu tarz bir kulübe yönelim gösterebilirler. Bu sayede aslında yüzbinlerce Audi aracı olmayan kişi yerine binlerce Audi aracı olan ve aracı hakkında bilgiler edinmek
isteyen, aracı üzerinde modifiye yapan, yaptırmak isteyen kişilerin toplanması daha faydalı olacaktır. Her açılan konu başlığı içerisinde, kullandığı aracı iyi tanıyan kişilerin yorumlarıyla daha bir keyifle takip edilecektir.

Eğer bir Audi modeline sahipseniz, bir Audi almayı düşünüyorsanız, Audi modellerine hayranlığınız varsa yada mevcut aracınıza modifikasyon üzerinde duruyorsanız TurboFSI.net Audi Club Türkiye size kapılarını sonuna kadar açıyor. Ne dersiniz.

Reklam Alanı

 

Benzer YazılarEtiketler

Yoruma Kapali

Reklamlar / Reklam Bilgi

Facebook / Aramıza katıl

Otomot Ağ / Hakkında

 

© 2010 Otomot.NET - Otomobil ve Motosiklet

14 Aralık 2006 tarihinden beri yayındayız. Site Haritası

OtomotWeb Teması Uretgec.com - Tasarım Ofisi