22 Eki
2007

Otomotiv 2007

Detaylı Bilgi: http://www.itf-otomotiv.com/tr/index.asp

Kısa Kısa:

  • 13. Uluslararası Otomotiv Yan Sanayi, Yedek Parça, Aksesuar ve Servis Ekipmanları Fuarı
  • 08 – 11 Kasım 2007 – CNR EXPO, İSTANBUL/TÜRKİYE
  • 45,000 m² DEV ALANDA, 600 KATILIMCI FİRMA İLE 60,000 PROFESYONEL ZİYARETÇİ BİRARADA
  • Ticari Araçlar 2007 Eş zamanlı olarak gerçekleştirildi.

Büyük potansiyeli olan Endüstri

Son yıllarda üretim teknolojilerinde ve ürün geliştirmede büyük bir aşama kaydeden otomotiv endüstrisi, Avrupa ülkelerindeki otomotiv ana üreticilerinin beklentilerini eksiksiz karşılayabilecek kalite düzeyine ulaşmıştır. Taşıt araç sektörünün kapasite kullanımının yükselmesi ve yerli parça kullanımının artmasıyla, otomotiv endüstrisi çok daha yüksek üretim değeri yaratabilecek kapasiteye ulaşmıştır. Taşıt araçları üretimi için gerekli parça ve komponentlerin büyük bir yüzdesini üretme potansiyeline ulaşan otomotiv endüstrisi, geçen yıllarda yaşanan olumsuz gelişmeler sonucunda kapasite kullanım oranında büyük bir düşüş yaşamıştır. Bu durumu yaratan en önemli nedenler, iç pazarda yaşanan büyük daralma ve ülkemizde dünya aracı olarak üretilen modellerde ithal parça kullanım oranının yüksek oluşudur.

İhracat katkısı giderek artan üretim gücü

İç pazarda yaşanan olumsuzluklar özellikle rekabet gücüne sahip üreticilerin dış pazarlara yönelmesine neden olmuş böylece ihracatın endüstri için önemi artmıştır. Birçok üretici ulaştıkları kalite düzeyi ile Batı ülkelerindeki yenileme pazarına ürünlerini kabul ettirmiş ve ülkemizde yaşanan ekonomik sorunları ihracatla aşabilmiştir. Son dönemlerdeki olumlu ekonomik gelişmelerin iç piyasanın canlanmasına zemin hazırlamasıyla pazar, büyümeye devam etmektedir.

Dış pazarları hedefleyen organizasyon

Ana sanayi ve yenileme pazarıyla otomotiv endüstrisini buluşturan OTOMOTIV Fuarı, 2007 yılında sektörün ihracat atağına katkı sağlayacak bir organizasyon olarak gerçekleştirilecektir. Ziyaretçilerin, yurtiçi ve yurtışından yüzlerce katılımcı ile etkin iş bağlantıları kuracakları fuar, yenileme pazarına hitap eden üreticileri de geniş bir kitleye ulaştırarak ürünlerini tanıtma imkanı sunacaktır.

13. YILINDA OTOMOTİV 2007

Bir önceki yıl elde edilen başarının çok daha ötesine geçmek ve katılımcılarına en üst düzeyde ticaret fırsatları sağlamak için sektörle buluşacak olan Otomotiv 2007, sektörün beklentileri doğrultusunda gerçekleştirilecek olan ve endüstrinin en geniş katılımla buluştuğu tek organizasyon olma özelliğini bu yıl da sürdürerek 2007’de de sektörün ticaret potansiyeline yön verecektir.

Uluslararası ana üreticilerin önem verdiği ve katılımcı firmaların karar verici yetkililerinin bizzat hazır bulunacağı fuar, sektörün dış ticaret artışına da önemli katkı sağlayacaktır.

OTOMOTİV 2007, otomobilden yedek parçaya, ticari vasıtadan servis ekipmanına tüm OTOMOTİV sektörünün bir araya gelmesi ile sektörel sinerji sağlanacak, fuar hedefleri hem katılımcılar hem de ziyaretçiler için en üst seviyede gerçekleşecektir.

Ürün Grupları

* Ekipman ve Yedek Parça
* Metalurji
* Organik Materyaller ve Kimyasallar
* Garaj Aletleri ve Sevis Ekipmanları
* Dağıtım, Ticaret ve Hizmetler

Ziyaretçi Profili:
* Uluslararası profesyoneller
* Otomobil ve orijinal ekipman üretici ve ithalatçıları
* Satınalmacılar
* Elektrik mühendisleri
* Endüstri mühendisleri
* Pazarlama ve distrübütör şirketi üst düzey yöneticileri
* Teknisyenler
* Akademisyenler
* Sektörün diğer ilgilileri

Kaynak Adresleri:
http://www.dogusotomotiv.com.tr/icerik/71/369/_kurumsalbasin_odasi/2007_fuar_takvimi/
http://www.auto-fairs.com/en/leftnavigation/automotive_calendar

Eklenecek Kaynak Bilgileri:
http://en.wikipedia.org/wiki/Auto_show
http://www.auto-fairs.com/en/leftnavigation/automotive_calendar

Sayfalar: 1 2 3 4 5

Reklam Alanı

 

Benzer YazılarEtiketler

Yoruma Kapali

Reklamlar / Reklam Bilgi

Facebook / Aramıza katıl

Otomot Ağ / Hakkında

 

© 2010 Otomot.NET - Otomobil ve Motosiklet

14 Aralık 2006 tarihinden beri yayındayız. Site Haritası

OtomotWeb Teması Uretgec.com - Tasarım Ofisi