10 Eyl
2007

-Sitede yapılan aramlarda Nissan bu yeni C sınıf aracı henüz bir mesajda dahi yazma fırsatım olmamıştı. Sitenini içeriği geniş olunca hangi birine yetişeceğime karar veremiyorum doğrusu. Şimdilik tanıtım siteleri – fuarlar – resimler şeklinde gidiyor… Qashqai, sitesini ve Oyununu sizlere tanıtmak istiyorum.

Nissan Qashqai Tanıtım Sitesi

*İlk önce sitesinden başlayalım. Giriş ekranında sizlere aracı tanıtma ve kendinize özel araç yapıp duvar kağıdı olarak kullanmanızı sağlayan bölümler yer alıyor. Daha Fazlası bölümünde sizlere duvar kağıtları – aracın iç ve dış mekanının 3boyutlu şekilde gezmeniz için vidyo dosyaları sunmakta… (Bu dosyaları zaten sitede gezinirken birebir olarak görebiliyorsunuz.)

http://www.yeninissanqashqai.com/

* Qashqai’ nızı seçin bölümünde (kuaşki diye okunuyor muhtemelen) kendinize göre duvar kağıdı yaratıp bir program yardımıyla bunu bilgisayarınıza yüklüyorsunuz. harita üzerinden 3.numaralı noktayı seçtim ve gerekli değişiklikleri yaptıktan sonra Geçerlilik tuşuna bastığımızda; karşımıza aşağıdaki bölüm çıkıyor ve gerisi size ait…

NOKTA SEÇİMİ TAMAMLANDI! EŞSİZ DUVAR KAĞIDINIZI PC’NİZE İNDİRİN. RSS SİZE QASHQAI’DEN HABERLER VE SÜPRİZLER İLETİRKEN, DUVAR KAĞIDINIZIN GELİŞMESİNİ İZLEYİN. SADECE YUKARIDAKİ YAZILIMI İNDİRİN, EXE DOSYASINI ÇALIŞTIRIN VE AŞAĞIDAKİ KODU KULLANIN.
QlaNCzpT9Z





Nissan Qashqai Oyununun Sitesi

http://www.qashqaicargames.com/
* Oyun dememize gerek yok. Aslında oyununuzu kendiniz yaratıyorsunuz. Vidyonuzu çekip gönderiyorsunuz. Heryere kayıt olma gibi bir huyum olmadığı için sizler kayıt olup burada bana bilgi verebilirsiniz diye düşündüm.. 🙂

– Join The Movement: Stiker – tişörtler – rozetler ve yarışçı kartları bulunuyor. Bilgisayarınıza kaydedebilirsiniz.


Reklam Alanı

 

Benzer YazılarEtiketler

Yoruma Kapali

Reklamlar / Reklam Bilgi

Facebook / Aramıza katıl

Otomot Ağ / Hakkında

 

© 2010 Otomot.NET - Otomobil ve Motosiklet

14 Aralık 2006 tarihinden beri yayındayız. Site Haritası

OtomotWeb Teması Uretgec.com - Tasarım Ofisi