11 Eyl
2007

– Bmw yarış oyunu, kulağa biraz garip geliyor. Nerden satın alacağız? Oyun nasıldır? Grafikler nasıl? Fiyatı ne kadar? Tabiyki hiçbiri değil. Oyun internet üzerinden hem tek kişi hemde çoklu oyuncu desteğiyle beraber geliyor. BMW kullanmak isterseniz bu siteye kesinlikle uğrayın ve bir kez sürüş deneyimi yaşayın.

http://www.bmw-pace.com

* Oyun internet üzerinden oynanıyor.
* Tek ve çoklu oyuncu desteği var.
* 15 etaplık Lisbon, Paris, Berlin ve Prag yollarında yarış yapacaksınız. (üyelik gerekiyor)
* Deneme amaçlı Lisbon etbanın 2 bölümünü oyunda üye olmadan oynayabilirsiniz.
* Oyuna 1.20i ile başlıyorsunuz ve CTRL tuşu ile boost yapabilirsiniz. Gaz pedalının sonuna kadar basabilirsiniz.
* Yarış kazandıkça topladığınız puanlarla otomobilinizi Z4, M Coupe ya da X5 serisiyle değiştirebiliyorsunuz. Tabiyki puanınız yeterli ise ek modifiye parçalarıda almanız mümkün.
* Mevcut bağlantımızdan yada bu oyunun yüklü olduğu serverdan dolayı ilk yükleme işlemleri biraz uzun sürüyor. Bu siteye ilk girdiğimde 256kps hızla resmen can çekişmiştim ve hadi TT yap şunu 1mbit dediğimde 6 ay sonra hattım 1mbit oldu. Şu siteye gireyim dedim yükleniş süresi çok az farketti.
* Ayrıca oyunu oynarken farklı bir ekranla karşılaşacaksınız. “Sepia” mürekkep özelliği : sanki biri karakalemle çizmiş hissi verilmiş o yüzden biraz mide bulandırıcı olabilir.. 🙂
* BMW yarış oyunu, iyi yapılmış web sitelerini ödüllendiren sitelerden biri olan http://www.websitedesignawards.com tarafından en iyi site seçildi.

– Oyunu canım sıkıldığında (araba manyağı olduğum için bu bir gerçek) girip oynuyorum. Kayıt işlemi yaptırmadım ama multiplayer seçeneğini görünce buna karar verdim…
İyi eğlenceler…

Reklam Alanı

 

Benzer YazılarEtiketler

  • Benzer Yazı Bulunamadı.

Yoruma Kapali

Reklamlar / Reklam Bilgi

Facebook / Aramıza katıl

Otomot Ağ / Hakkında

 

© 2010 Otomot.NET - Otomobil ve Motosiklet

14 Aralık 2006 tarihinden beri yayındayız. Site Haritası

OtomotWeb Teması Uretgec.com - Tasarım Ofisi