30 Eyl
2007

– Biraz önce Kyoshoturkiye.com sitesinde elektrikli Motosiklet görünce çok şaşırdım. İlk defa böyle bir şey görüyorum. Benzinli modellerini aradım ama bulamadım. Doğrusu çok merak ettim nasıl gidiyor , kaç km sürat yapıyor, virajları nasıl alıyor ve tabiyki ne kadar kolay idare edilebiliyor.

.


.
Ürün Detayları:

Küçültülmüş gerçeklikte son nokta. Bu motorsiklet sadece pistteki gerçekçiliği ile kalmıyor üzerindeki sürücü de gerçeklerini aratmıyor.Pilot dönüşlerdeki hareketleri gerçek Moto GP sürücülerini birebir taklit ediyor. İyi tasarlanmış ön ve arka süspansiyonlar kararlı bir yol tututşu sağlamaktadır. Sürücü bağımsız hareket eden toplam 20 parçadan oluşmakdatır. Bu hareket yetenği sayesinde model virajlarda viraj yönüne yatmasını kolyalştırmaktadır.

Güçlü Kyosho LeMans DM&SUP 30 motor (dahil) ile donatılmış model zincir aktarımıyla arka tekerleğe gücünü aktarmaktadır. Her kit 3 farklı dişli olranıyla gelmektedir. Bu dişliler sayesinde yola daha fazla güç ve dolayısıyla daha fazla hız aktarabilirsiniz. Sponsor çıkartmaları hem sürücü hem motorsiklet için eksiksiz olarak set’e dahil edilmiştir.

Teknik özellikler

Uzunluk: 270 mm
Genişlik: 98 mm
Yükseklik: 190 mm
Dingil mesafesi: 185 mm
Tekerlek Ölçüleri: 78×18 mm (Ö),86×23mm (A)
Toplam ağırlık: 750 g (yaklaşık)

RC Motosiklet Vidyoları

Tyco Suzuki GSXR-1000 RC motorcycle – RC Mania

Nuova Faor SF506 RC Motorcycle

RC Car and RC Motorcycle Race

Kaynak:
http://www.kyoshoturkiye.com/urunIncele.php?urun_id=1988

– Benimde bir adet RC Audi DTM aracım var ama motosiklet olması daha da bir heyecan verici özellik. Ayrıca inalmaz derecede güzel bir oyuncak. Büyüklerin oyuncağı. 🙂

Reklam Alanı

 

Benzer YazılarEtiketler

Yoruma Kapali

Reklamlar / Reklam Bilgi

Facebook / Aramıza katıl

Otomot Ağ / Hakkında

 

© 2010 Otomot.NET - Otomobil ve Motosiklet

14 Aralık 2006 tarihinden beri yayındayız. Site Haritası

OtomotWeb Teması Uretgec.com - Tasarım Ofisi