05 Eyl
2012

Auto Show 2012 fuarı, bildiğimiz adıyla 14. Uluslararası Otomobil Fuarı kapılarını açmaya hazırlanıyor. 2 yılda bir düzenlenen fuar en son tüm görkemiyle 2010 yılında bizleri kucaklamıştı. İstanbul gibi tüm Türkiye’nin kalbinin attığı bir merkezde yapılan, özellikle yeni model tanıtımları ile fuar hosteslerinin yoğun ilgi gördüğü harika bir fuar. Dünyada ki benzerleri her ne kadar şov amaçlı olarak yapılıyor olsa da ülkemizde araç satışı üzerine yoğunlaşılmakta. Fuar açılışından 1 gün önce yapılan VIP günleri ise 2010’un aksine bu sene daha profesyonel olacağını düşünüyorum. Bu nedenlerden dolayı Auto Show 2012‘yi sabırsızlıkla bekliyorum.

Fuarın açılış tarihi, bilet ücretleri ve katılımcı firmaların hepsi belirlenmiş durumda. Eğer çabuk davranırsanız ücretsiz bilet kazanma fırsatınız var. Detaylar yazının devamında.

Autoshow 2012 İstanbul Kapılarını Açtı Tıklayın

İstanbul AUTO SHOW 2012 Ne Zaman Yapılacak?

Auto Show 2010 fuarının VIP konuklarından biriydim. Her ne kadar kendimi VIP olarak hissedemesem de görüğüm en düzenli ve en büyük fuarlardan birisiydi. Organizasyon ve firma bazında bazı eksikler göze çarpsa da yeni modeller, konseptler ve firmaların ürünleri için hazırladıkları tanıtım etkinlikleri diğer tüm fuarlardan çok çok farklıydı.

Fuar:Auto Show 2012
Sayı:14.Kez düzenleniyor.
Şehir:İstanbul
Yer:Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi Beylikdüzü
Tarih:2-11 Kasım 2012

İstanbul AUTO SHOW 2012 Hangi Otomobil Firmaları Katılıyor?

– Firmaları tek tek yazmaya gerek yok. Türkiye pazarında yer alan tüm markalar bu çoşku dolu fuara katılmaktalar.
Chevrolet, Ford, Honda, Hyundai, Mazda, Mercedes Benz, Nissan, Peugeot, Suzuki, Toyota, Audi, Alfa Romeo, Bentley, Dacia, infiniti, Jaguar, Tata, Kia, Subaru, Skoda, Volkwagen, Land Rover, Ferrari

İstanbul AUTO SHOW 2012 Nasıl Gidilir?

Tüyap yolları biraz sıkıntılı ama fuar ulaşım konusunda hem belediye hem de organizasyon şirketi başarılı işler çıkarmakta.

– Günümüz otomobilleri motor hacimleri azalmaya, ürettiği güçleri artmaya, çevreye daha duyarlı olmaya ama aynı zamanda boyutlarında görülen ciddi artışlarla yeni çağa ayak uydurmaya çalışıyorlar. Firmalar yeni segmentler oluşturmaya, bir adım öne çıkabilmek için müşteri odaklı ve aykırı tasarımlar üretmeye çabalıyorlar. Firmaların bu çabalarını en iyi gösterme alanları ise fuarlar tabi ki. Özellikle uluslarası fuarların yerel bazda yapılan diğer fuarlara göre çok büyük avantajları bulunuyor. Model çeşitliliği, üst düzey firma yetkilileri ile birebir iletişim imkanı, yeni modellere uygun fiyat avantajıyla ulaşabilme v.b. birçok faydalı yönü bulunuyor.

Reklam Alanı

 

Benzer YazılarEtiketler

1 Yorum - Auto Show 2012 İstanbul Fuarı Kapılarını Açmaya HazırlanıyorYorum Yaz / Geribildirimde bulun

Reklamlar / Reklam Bilgi

Facebook / Aramıza katıl

Otomot Ağ / Hakkında

 

© 2010 Otomot.NET - Otomobil ve Motosiklet

14 Aralık 2006 tarihinden beri yayındayız. Site Haritası

OtomotWeb Teması Uretgec.com - Tasarım Ofisi