07 Eki
2009

– Şu an taslak olarak sistemimde tuttuğum öncelikli yazımın düzeltilmiş halini yayınlıyorum. 23 Eylül’de verdiğim siparişim hakkında bilgilendirme yazısıdır. Bu yazıyı tekrardan yazmamın nedeni ilk defa bu kadar uzun süreçte ürünün temin edilmesi veya elime gelmemesi sonucunda buna aşırı tepki verdiğimi düşünmemeden dolayıdır.

Kısaca Özetlemek İstiyorum:
– 26 Eylül 2009 : [email protected], [email protected], [email protected], [email protected] adreslerine siparişim hakkında bilgi e-postası gönderildi. Bu postanın gönderilme amacı ise ürünün Kargoya verilmiş olması ama kargo takibini yapamıyorum oluşu idi.
– 28 Eylül günü canlı destek hattından durumun bir hatadan kaynaklandığını öğrendim. kargoya verilmediği henüz tedarik aşamasında diye değiştirildi.
– 1 Ekim günü yonetim e-posta adresine bilgilendirme yaptım.
– Canlı destek hattına ne zaman tedarik sürecinin biteceğini sordum. 5 Ekim günü ilgileneceklerini beni haberdar edeceklerini belirttiler.
– 5 Ekim günü neredenaldin.com sitesine sikayetimi yazdım.
– Neredenaldin.com’da gördüğüm e-posta adresine 5 Ekim günü bir adet daha mail gönderdim.
– 6 Ekim günü sikayetvar.com sitesine sikayetimi gönderdim.
– 7 ekim sabahı firma temsilcisi ürünümün tedarik edildiğini bana ilettiler ve kargoya verileceğini söylediler. Sipariş ekranımda ürünümün gönderildini öğrendim. Ayrıca UPStende yarın elimde olacağının bilgisi geldi.
– 8 Ekim günü saati heyecanla bekliyorum.
8 Ekim günü saat 19:35te UPS şubesine gidip ürünü eksiksiz olarak teslim aldım. Firmaya ürünümü eksiksiz gönderdiği için teşekkürlerimi iletiyorum.

Dip Notlarım:
– Bu ekranda görüldüğü üzere herhangi bir siteye veya adrese bağlantı verilmemiştir. Buradaki amaç firmayı kötülemek değil yapılan siparişte karşılaşın sorunu dile getirmektir.
– Bu tarz bir olay benim başıma ilk kez gelmekte. Bu nedenlede 2 haftalık bekleme süreci bana gerçekten çok çok uzun gözünmekte.
– Arkadaşım doktoraya başladığı için ona bu ürünü hediye etmek için sipariş vermiştim. Bu nedenle 27 Eylüle kadar elimde olacağını düşünerek sipariş etmiştim. Arkadaşım gitti ama bir türlü ürün elime geçmedi. Bu duruma üzüldüğüm içinde bu kadar tepki verdim.
– Her ne kadar bu durumda siteyi yerden yere vursamda ürün elime sapasağlam ulaştığı anda teşekkür etmeyide çok iyi bilen biriyimdir.
– Sonuç olarak: Ben yanlış zamanda yanlış ürünü sipariş etmiş olabilirim, site yanlış zamanda taşınıyor yada kargo firması arasında bir sorun – hata olabilir. Ama her iki tafafında bunda hatası var. Benim aşırı tepki göstermem , siteninde bilgilendirme konusunda sıkıntı yaşaması, tedarik sürecinin uzun sürmesi tüm bu olayı tetikleyen nedenlerdir.

Reklam Alanı

 

Benzer YazılarEtiketler

Etiket bulunamadı.

Yoruma Kapali

Reklamlar / Reklam Bilgi

Facebook / Aramıza katıl

Otomot Ağ / Hakkında

 

© 2010 Otomot.NET - Otomobil ve Motosiklet

14 Aralık 2006 tarihinden beri yayındayız. Site Haritası

OtomotWeb Teması Uretgec.com - Tasarım Ofisi