31 Oca
2012

– 2006 yılında piyasaya çıktığında bildiğimiz kutu gibi bir araçtı. Özellikle Grande damgasını yiyince bir anda gözdeler arasına girdi. Ardından Evo gibi bir ismi ek olarak alınca beğenilen bir otomobil oldu. Fiat küçük sınıf araçları üretme ve satma konusunda uzman bir firma. Bunu yapabildiğini her fırsatta gerek yenilemiş olduğu modellerde gerekse son yıllarda tekrardan ön plana çıkardığı reklam-tanıtım-organizasyonlardan görebiliyoruz. Sonuç olarak Fiat Grande Punto, Punto Evo devri artık sona erdi. Model özüne dönerek Fiat Punto ismiyle yoluna devam etme kararı aldı.

Beğenilen Fiat Punto Reklamı ve Devam Filmi


Kısa Kısa Fiat Punto:
– 2006 yılından beri yollarda.
– Fiat Grande Punto ve Punto Evodan sonra son nesli ile birlikte adı Punto olarak değiştirildi.
– Türkiye’de 32bin TL’den başlayan fiyatlarla satışta.
– Motor seçenekleri: 1.4 litre 77 HP ve yeni nesil 1.4 litre 105HP’lik Multiair teknolojili iki benzinli motor seçeneğinin yanı sıra 1.3 litre 75 HP ve
95 HP’lik ikinci jenerasyon common rail teknolojili iki turbo dizel motor seçeneğiyle satışa sunuldu.
– Pop, Easy ve Lounge adı verilen yepyeni 3 donanım seviyesine sahip.
Pop adı verilen yeni standart donanım paketinde ABS+EBD, ön sürücü ve yolcu havayastıkları, direksiyondan kumandalı radyo/ CD ve MP3 çalarlı müzik sistemi, manuel klima, gündüz farları, yükseklik ayarlı sürücü koltuğu ve Start & Stop sistemi yer alıyor.
Easy adı verilen yeni ara donanım paketinde ise bunlara ek olarak gövde rengi aynalar ve kapı kolları, koyu zeminli ön farlar, deri direksiyon simidi ve vites topuzu, 15 inç’lik alaşım jantlar ve bir güvenlik öğesi olarak dikkat çeken viraj içini aydınlatan ön sis farları gibi ekipmanlar standart olarak yer alıyor.
Lounge adı verilen en üst donanım paketinde ise çift bölgeli otomatik klima, perde havayastıkları, park sensörü, Blue &Me sistemi, hız sabitleyici ve elektrikli arka camlar gibi donanımlar standart olarak sunuluyor.
– 275 litrelik bagaj hacmi ise arka koltukların yatırılmasıyla 1030 litreye kadar genişleyebiliyor.
– BlueAndMe donanımı sayesinde Fiat ecoDrive sistemini kullanabilirsiniz.

[poll id=”28″]

Reklam Alanı

 

Benzer YazılarEtiketler

Yoruma Kapali

Reklamlar / Reklam Bilgi

Facebook / Aramıza katıl

Otomot Ağ / Hakkında

 

© 2010 Otomot.NET - Otomobil ve Motosiklet

14 Aralık 2006 tarihinden beri yayındayız. Site Haritası

OtomotWeb Teması Uretgec.com - Tasarım Ofisi