19 Kas
2011

– Otomotiv Distribütörleri Derneği, bu yıl ikincisini düzenlediği ve 31 Aralık 2011 tarihine kadar sürecek olan oylamada 6 farklı kategoride Yılın En iyilerini seçmeyi hedefliyor. Oylamaya katılmak için www.oddgladyator.com adresini ziyaret edebilirsiniz ve unutmadan söyleyelim oylamanın halka açık 6 kategorisinde oy verenler arasında çekilişle Apple iPad 2 kazanma şansıda bulunmakta.

ODD Satış ve iletişim Ödülleri
– ODD Satış ve İletişim Gladyatörleri Ödülleri; ilki 2010 yılında düzenlenmiş olan; yıl içinde üretilmiş her türlü iletişim ürününün belli başlı kriterlere göre değerlendirilerek verildiği, sektörel bazda bir ödüldür. Ana amacı; bütün yılı değerlendirerek sektörü, dinamiklerini ve oyuncularını onure ve motive etmektir. Gladyatör Ödülleri bu anlamda; otomotiv markalarını ve onları yöneten ekipleri çeşitli kategorilere göre değerlendirerek pazarlama ve satış başarılarına duygusal olarak değer katmayı hedefler. Bu hedef, güçlü bir ironi ile bağdaştırılarak kazanana bir vasıf olarak değer katarak prestijli bir organizasyon ile ödüllendirilerek sonuçlanır.

2010 Satış Ödülleri
En Hızlı Büyüyen Hafif Ticari Araç Markası Citroen
En Çok Satılan Hafif Ticari Araç Modeli Ford Transit Connect
En Çok Satılan Hafif Ticari Araç Markası Fiat
En Hızlı Büyüyen Otomobil Markası Alfa Romeo
En Çok Satılan Otomobil Modeli Renault Symbol
En Çok Satılan Otomobil Markası Renault
En Çok Satılan Otomobil ve Hafif Ticari Araç Markası Ford

2010 İletişim Ödülleri
Yılın TV Reklamı Citroen
Yılın Gazete ilanı Ford
Yılın Radyo Spotu Subaru
Yılın Dergi ilanı Infiniti
Yılın Fuar Standı Peugeot
Yılın PR / Etkinlik Uygulaması Mercedes Benz
Yılın Dijital Uygulaması Fiat
Yılın Outdoor Uygulaması Ford
Yılın Sosyal Sorumluluk Projesi Mercedes Benz
Yılın Entegre İletişim Kampanyası Fiat
Jüri Özel Ödülü VW
Turkcell Mobil Pazarlama Ödülü Toyota

Basın Bülteni: 17 Kasım 2011

Temsil ettiği 53 marka ile otomotiv sektörünün en saygın çatı kuruluşlarından olan Otomotiv Distribütörleri Derneği’nin (ODD) bu yıl ikincisini düzenlediği ODD Satış ve İletişim Ödülleri’nde heyecanlı oylama süreci devam ediyor. 31 Aralık 2011 tarihine kadar sürecek oylamanın halka açık 6 kategorisinde ise farklı bir heyecan yaşanıyor. Bu kategorilerde oy veren katılımcılar, her kategorideki oyları için bir Apple iPad 2 kazanma şansı yakalayacak.

Katılımcılar, www.oddgladyator.com adresine girerek “Yılın Gazete İlanı”, “Yılın TV Reklamı”, “Yılın Dergi İlanı”, “Yılın Radyo Spotu”, “Yılın Dijital Uygulaması” ve “Yılın Outdoor Uygulaması” kategorilerinde oy verebiliyor. Oylama sürecinin tamamlanmasının ardından noter huzurunda yapılacak çekilişle 6 adet Apple iPad 2 sahiplerini bulacak. Katılımcılar, ODD Satış ve İletişim Ödülleri 2011 Gladyatörleri ile ilgili gelişmeleri, ODD’nin Facebook, Twitter ve FriendFeed adreslerinden takip edebiliyor.

ODD Satış ve İletişim Ödülleri 2011 Gladyatörleri’nde bu yıl ilk kez yapılacak uygulamayla finale kalan 5 çalışma arasından en iyiler, jürinin ödül gecesinde canlı olarak gerçekleştireceği oylamayla seçilecek. Ayrıca yine bu yıl ilk kez gerçekleşecek bir uygulama ile “Yılın Basın Lansmanı” ödülünü, otomotiv medyasının temsilcileri belirleyecek. Otomotiv sektöründe uzmanlaşan basın mensupları, kendilerine verilen şifre ve kullanıcı adıyla en beğendikleri lansmanı belirleyecekler.

Satış Ödülleri kategorisinde, “En Hızlı Büyüyen Hafif Ticari Araç Markası”, “En Çok Satılan Hafif Ticari Araç Modeli”, “En Çok Satılan Hafif Ticari Araç Markası”, “En Hızlı Büyüyen Otomobil Markası”, “En Çok Satılan Otomobil Modeli”, “En Çok Satılan Otomobil Markası” ve “En Çok Satılan Marka (Otomobil + Hafif Ticari)” belirlenecek.

İletişim Ödülleri kategorisinde ise “Yılın TV Reklamı”, “Yılın Gazete İlanı”, “Yılın Radyo Spotu”, “Yılın Dergi İlanı”, “Yılın Basın Lansmanı”, “Yılın PR/Etkinlik Uygulaması”, “Yılın Dijital Uygulaması”, “Yılın Outdoor Uygulaması”, “Yılın Sosyal Sorumluluk Projesi”, “Yılın Entegre İletişim Kampanyası” seçilecek.

“Satış Ödülleri” kategorisinde birinciler, ODD veritabanına işlenen yıllık satış adetlerine göre belirlenecek. Firmalar, ödüllere paralel olarak hazırlanan ve ODD tarafından onaylanan logo/amblemlerin kullanım hakkına bir yıllığına sahip olacaklar. “Yılın Sosyal Sorumluluk Projesi”, “Yılın PR/Etkinlik Uygulaması”, “Yılın Entegre İletişim Kampanyası” kategorileri ise halk oylaması dışında değerlendirilecek.

2011 Gladyatörleri’nin bu yılki destekçileri arasında BRİSA, CASTROL, TURKCELL, GEFCO ve GÜNEŞ SİGORTA bulunuyor.

Bende Halk oylamasına katıldım ve;
Yılın TV Reklamı: Dacia ve Fiat arasında kaldım. Oyumu Fiat’a verdim.
Yılın Gazete İlanı: Ford’a verdim. Oldum olası Ralli’yi sevmişimdir…
Yılın Radyo Spotu: Mazda’nınkini beğendim…
Yılın Outdoor Uygulaması: Ford’un uygulamasını anlamadım doğrusu. Mini favorim. Opel’in beğenimi kazanmdı ama oyuma Mini’ye gitti. I love Mini.
Yılın Digital Uygulaması: Focuslayan kazansın güzel bir uygulama ve heyecan verii bir yarışmaydı. Oyumu Ford’lattım.
Yılın Dergi İlanı: Fiat’a gitti.

Her oy verme işlemi esnasında canınız sıkılabilir çünkü her işlemde bilgilerinizi tekrar tekrar gidip mailinize gelen onay linkine tıklamanız gerekiyor. Bu konuda bu uygulamayı yapan kişiyi tebrik ediyorum. Oy kullanmanız için büyük rahatlıklar sağlamışlar. İnsanın bu kadar zorluk içinde oy kullanası geliyor. Tebrikler…

Reklam Alanı

 

Benzer YazılarEtiketler

1 Yorum - ODD SATIŞ VE İLETİŞİM ÖDÜLLERİ 2011Yorum Yaz / Geribildirimde bulun

Reklamlar / Reklam Bilgi

Facebook / Aramıza katıl

Otomot Ağ / Hakkında

 

© 2010 Otomot.NET - Otomobil ve Motosiklet

14 Aralık 2006 tarihinden beri yayındayız. Site Haritası

OtomotWeb Teması Uretgec.com - Tasarım Ofisi