03 May
2010

Carluvr.com sitesinde gördüğüm Formula 1 haberini bende duyurular bölümümden yayınlamak istedim. 28-29-30 Mayıs tarihlerinde gerçekleşecek olan İstanbul Park yarışında, Bridgestone, 30 Mayısta büyük yarışa sizleride davet ediyor.


– Facebook uygulaması olarak karşımıza çıkan etkinlik için öncelikle tüm profilinizi kapsayan bir erişime izin vermeniz gerekiyor. İzin vermeniz durumunda Katılcağınız testte,
1-5 Mayıs tarihleri arasında her gün, en fazla doğru cevabı en kısa sürede veren ilk üç kişi Bronz bilet
5-15 Mayıs tarihleri arasında ilk üçe girenler Formula 1™’i Gold, Silver veya Bronz tribünden izliyor.

Facebook Sayfası: http://www.facebook.com/buseneformula1kacmaz sayfasının notlar bölümünde detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz.

Yarış severler için bambaşka bir anlam taşıyan Formula 1™ bu yıl da Bridgestone lastikleri ile 30 Mayıs’ta İstanbul’da. Teknoloji ve yeteneği bir araya getiren manevralar, kalp atışlarınızı hızlandıracak motor sesleri ve sert virajlarda inanılmaz dönüşler bu yıl da adrenalin patlaması yaratacak.

Bu yıl Formula 1™ kurallarında bir değişiklik yapıldı ve yakıt ikmali kaldırıldı. Tekrar yakıt dolumunun yapılmaması nedeniyle bu sezondan itibaren araçlar yarışlara 100kg. daha ağır başlıyor ve etap uzunlukları artıyor. Dolayısıyla, 2007’den itibaren Formula 1™’in tek resmi lastik sağlayıcısı Bridgestone’un lastiklerinin performansı, pit stop stratejisini belirleyen en önemli etken olacak.

Formula 1™ takımlarını zafere taşıyan Bridgestone lastikleri bu yıl 45 yarış severi “Bu Sene Formula 1™ Kaçmaz” Facebook uygulamasıyla tribünlere taşıyor.

1-5 Mayıs tarihleri arasında her gün, en fazla doğru cevabı en kısa sürede veren ilk üç kişi Bronz bilet kazanırken 5-15 Mayıs tarihleri arasında ilk üçe girenler Formula 1™’i Gold, Silver veya Bronz tribünden izliyor.

Reklam Alanı

 

Benzer YazılarEtiketler

Yoruma Kapali

Reklamlar / Reklam Bilgi

Facebook / Aramıza katıl

Otomot Ağ / Hakkında

 

© 2010 Otomot.NET - Otomobil ve Motosiklet

14 Aralık 2006 tarihinden beri yayındayız. Site Haritası

OtomotWeb Teması Uretgec.com - Tasarım Ofisi