11 Haz
2009

2009 yılında 7.si düzenlenen ve pazarlama iletişiminde etkili web kullanımını ödüllendirmek amacını taşıyan Altın Örümcek Yarışması’nda, 40 farklı kategoride kazanan projeler açıklandı. Altın Örümcek Web Ödülleri 2008‘de ödül sahipleri, 9 Haziran Turkcell Kuruçeşme Arena‘da düzenlenen ödül gecesinde açıklandı. Bizleri ilgilendiren bölüm ise tabiyki otomobil kategorisi ilk 3’ü oldu.

Otomotiv Kategorisi
1. www.siradisilarabravo.com
Firma: Fiat AJANS: C-Section


Site Hakkında Bilgi:
– DÜşük ve yüksek bağlatılar ile ilgili bir seçenek sizi karşılıyor. Hangi seçeneği seçerseniz seçin mutlaka beklediğinize değecek güzellikte bir site sizi karşılıyor. Fareyi takip eden o topu beğenmedim ama üstüne tıklanınca çıkan menüler ve kusursuz hazırlanan özellikleri ile hem Fiat Bravo’yu ön plana çıkarırken hem de sitedeki tüm menüleri dolaşarak detaylı bilgiler elde etmek istiyorsunuz. Ayrıca Fiat Bravo’ya Siyah renk ve 17′ alaşımlı jant çok yakışıyor.

2. binekarac.vw.com.tr
FİRMA: Volkswagen AJANS: pixelplus interactive

Site hakkında Bilgi:
– Fiat’tan ayıran özelliği tüm modelleri için hazırlanmış genel bir site karşımıza çıkıyor. Bu site ilk yayınlandığında herkesin gözüne çarpan ortak nokta araç modellerinin gerçek VW modellerine benzetememeleri idi. Birebir modellenmiş modeller karşımızda değiller. Tüm bunlara karşın araçlar ve VW tüm kampanyaları hakkında detaylı bilgilere ulaşabilmekteyiz. Bu yönden başarılı bir site.

3. www.hyundai.com.tr
FİRMA: Hyundai Assan Otomotiv San. ve Tic. A.Ş. AJANS: beZoone

Site Hakkında Bilgi:
– Fiat’tan ayıran özelliği tüm modelleri için hazırlanmış genel bir site karşımıza çıkıyor. Tek bir flash yerine sayfa içersinde birden çok flash bölgesinin kullanılması tarayıcıyı zorlamakta ama diğer 2 otomotiv sitesine bakıldığında Hyundai’nin sitesi daha basit kalmakta. Ama detay açısından her türlü bilgiyi sunduğunu söyleyebiliriz.

Basın Bülteni:
Sıra Dışı Fiat Bravo’ya Web Oscarı! Fiat Bravo’ya Altın Örümcek Ödülü!

Fiat’ın kompakt hatchback sınıfında yer alan temsilcisi Bravo için hazırladığı www.sıradisilarabravo.com adresli web sitesi, Altın Örümcek Ödülü’ne layık görüldü. Pazarlama iletişiminde web ve internet teknolojileri kullanılarak gerçekleştirilen başarılı projelerin daha iyi tanıtılması, bu alanda yapılacak yatırımların özendirilmesi amacıyla düzenlenen Altın Örümcek yarışmasında ödüle layık görülen www.siradisilarabravo.com, otomotiv alanında yılın en iyi web sitesi unvanını elde etti! Lokalizayon uygulama kategorisinde ise www.fiat500.com.tr web sitesi ise yılın en iyi 3. sitesi seçildi.

2009 yılında 7.si düzenlenen ve pazarlama iletişiminde etkili web kullanımını ödüllendirmek amacını taşıyan Altın Örümcek Yarışması’nda, 40 farklı kategoride kazanan projeler açıklandı. Fiat’ın kompakt sınıfta yer alan Bravo modeli için hazırladığı www.siradisilarabravo.com adresli web sitesi, otomotiv kategosinde yılın en iyisi ödülüne layık görüldü. Finale kalan 10 proje arasından sıyrılarak ödülle taçlandırılan Fiat Bravo’nun web sitesi, hem zengin içeriği hem de yenilikçi mönüsü ve tasarımıyla dikkat çekiyor.

Yarışma kapsamında www.siradisilarabravo.com ile otomotiv alanında Altın Örümcek ödülünü kazanan Fiat, www.fiat500.com.tr web sitesiyle de lokalizasyon kategorisinde yılın en iyi 3. web sitesi seçildi.

Reklam Alanı

 

Benzer YazılarEtiketler

Yoruma Kapali

Reklamlar / Reklam Bilgi

Facebook / Aramıza katıl

Otomot Ağ / Hakkında

 

© 2010 Otomot.NET - Otomobil ve Motosiklet

14 Aralık 2006 tarihinden beri yayındayız. Site Haritası

OtomotWeb Teması Uretgec.com - Tasarım Ofisi