08 Nis
2009

Citroen, Nisan 2009 içersinde geçerli olacak kampanyalı araç fiyatlarını açıkladı. Binek araçlarında Ortalama C1 3bin TL, C2 3.500 TL, C3 4bin TL, C4 5bin TL, C4 Picasso 6.500 TL, C5 7.500 TL ÖTV indirimine uğrarken asıl kampnaya ise bu fiyat üzerinden yapılan fiyat indirimi oluşturuyor. İndirim 1000 ile 3000 TL aralığında değişmekte. Bana göre en avantajlısı YENİ C4 SXPK 1.6 HDI 110 HP – Peşin kampanyalı fiyatı 34.500 TL.

– ÖTV indirimi ne değiştirecek, bir baktık herkes otomobillere hücüm etmiş. 4 gün geçmeden bir baktık 150bin ile 250bin aralığında denilen stk arabalar bitmiş firmalar yeni gelecek araçlara kur farkı alacakları için zam yapıyorlar. Daha dün bir yetkili satıcıya sorulan bu zam bilgisi, satıcı tarafından son 3 aydır zaten zam uygulanıyor ve devam edecektir diye cevaplanmakta. Şimdi bu ÖTV ne işe yaradı?, ÖTV kimin işine yaradı?, ÖTV indirilmeseydi ne olacaktı? yada ne değişecekti? Açıkçası ben 1 alana bir bedava ne zaman verirlerse o zaman alacağım için beni pek ilgilendirmiyor fiyatlar ama neler olup bittiği, her kafadan ayrı ses çıkması sonucunda bende elimdeki bilgileri dahi birleştiremez duruma geldim. Tek denebilecek şey bekleyip göreceğiz.

– Citroen’e gelince C4 aracını gerçekten beğeniyorum. Özellikle 1.6hdi 110hp olanını. Ama doğruyu söylemem gerekirse gönlüm aynı motoru kullanan Ford Focus’tan yana…



Herkes Citroën teknolojisine terfi edecek
Ürettiği otomobillerde pazarda fark yaratan; tüketicileri her yeni modelde ileri teknoloji, tasarım ve konforla buluşturan Citroën, Nisan ayı için hazırladığı kampanya ile, herkesi sınıfının yıldızı C4, C4 Picasso ve C5 sahibi yapacak

Otomobil dünyasının Fransız devi Citroën, hem dinamik hem de yenilikçi stile sahip araçlarıyla, pazarda fark yaratmaya devam ediyor. Satışa sunduğu sıra dışı tasarıma sahip araçlarıyla, otomobil tutkunlarının büyüleyen Citroën, Nisan ayı için hazırladığı kampanya ile, tüketicileri hayallerindeki araçlarla buluşturuyor. Tasarımının yanı sıra, konfor ve yenilikçi teknolojiyle de ön plana çıkan C4, C4 Picasso ve C5, büyük indirim avantajıyla Citroën bayilerinde sahiplerini bekliyor.

ÖTV avantajlarına ek olarak Citroën Nisan kampanya avantajlarıyla birlikte tüketiciler Yeni C4’lere 9.060, C4 Picasso’lara 10.475, Yeni C5’lere ise, 10.044 TL’ye varan fiyat avantajıyla satın alabilecekler.

Ayrıntılı bilgi için:
Bilgi için: Soylu ve Cengiz Danışmanlık

Reklam Alanı

 

Benzer YazılarEtiketler

Yoruma Kapali

Reklamlar / Reklam Bilgi

Facebook / Aramıza katıl

Otomot Ağ / Hakkında

 

© 2010 Otomot.NET - Otomobil ve Motosiklet

14 Aralık 2006 tarihinden beri yayındayız. Site Haritası

OtomotWeb Teması Uretgec.com - Tasarım Ofisi