05 Eyl
2008

Renault firmasını son dönemlerde hem reklamlarında hemde açıklamalarında 2 konuya yoğun olarak değinmekte. Bunlardan birincisi yeşil araçlar (Birgün aracınız doğayla bir bütünmüş gibi hareket edecek sloganı) ve ikincisi ise güvenlik. Renault markalı araçların EURO NCAP testlerinden hep 5 yıldız ile ödüllendirilmelerini reklam ve tanıtım filmlerinden takip etmekteyiz. Firma Güvenlik konusunda ve güvenliğe bağlı tüm teknolojilerini bir sitede toplayarak bizlere sunuyor. Gelin birlikte siteyi inceleyelim.

Site Adresi: http://www.renault-safety.com/tr/
Site İçeriği: Güvenlikte Referans sloganı ile firmanın uyguladığı son güvenliğide içine alan teknolojiler, dünyadan haberler, NCAP testleri ve firmanın güvenliğe önem verdiğini belirten o çok sevdiğimiz Bale reklamlarını içersinde barındıran bir site.

  1. Renault Taahhüt: Firmanın 50 yıldır güvenliğe önem verdiğini hem firmanın tarihçesi hemde videolarla desteleklenerek anlatılıyor. Özellikle bugün ve yarın bölümünde güncel güvenlik teknolojilerine yer verilirken, yarınlarda ise sadece akıllı araçların olacağından bahsedilmiş. (Bence buna daha çok yol var. Lütfen araçlarımızın kontrolünü elimizden alamyınız. )
  2. Yenilikler ve Teknolojiler:Önlemek (Otomatik farlar, Xenon farklar ve viraj farlarına ), düzeltmek (fren desteği ESp ve CSV ve özellikle incelenmesi gereken 4Control bölümü yer alıyor. Bu control çeşidi eskiden Honda tarafından uygulanmış bir yöntem ama başarıya ulaşamamıştı. Bakalım Renault ne yapacak. Kısaca sistemi tanıtırsak aracın stabil olarak virajları alabilmesi için 4 tekerlekte kontrol ediliyor. Yani siz direksiyonu sola kırdığınızda ön tekerleklerde sola doğru dönerken arka tekerlekler ön tekerleklere göre daha az açıyla sağa doğru dönerek kolaylık sağlamaktalar. Benzer sistemler güncel olarak körüklü otobüslerde de kullanılmakta.), Korumak (ESp, hava yastıkları, darbe emici koltuk ve başlıklar, yandan darbe koruması) ve çocuk koruma sistemleri başlıkları altında bilgiler sunulmakta.
  3. EURO NCAP: 5 yıldız alan Renault modellerinin detaylı tanıtımları yapılmakta. Kesinlikle girip incelemelisiniz. Eğer kendi aracınızın ne kadar güvenli olduğunu öğrenmek isterseniz. Buyrun
  4. Haberler: Dünyadan güvenlik ile ilgili gelişmeler ve firmanın güvenlikten sorumlu üst düzey yetkilileriyle yapılan söyleşiler.
  5. Biliyor muydunuz?: Kazalara neden olan olaylar ve yapılan anketlere göre istatistiksel olarak sunulan bilgileri okuyabilirsiniz.
  6. Filmler: Ekmeklerin çarpışma testini, Bale Reklam filmini (Güney Afrikada çekilen ve televizyonlarımızda izlediğimiz firmanın araçlarının bale yaparak tokuşturulduğu filmin ta kendisi…) ve kamera arkası görüntülerini izleyebilirsiniz.

Kaynak: Renault Bülten

Reklam Alanı

 

Benzer YazılarEtiketler

1 Yorum - RENAULT : Güvenlikte ReferansYorum Yaz / Geribildirimde bulun

Reklamlar / Reklam Bilgi

Facebook / Aramıza katıl

Otomot Ağ / Hakkında

 

© 2010 Otomot.NET - Otomobil ve Motosiklet

14 Aralık 2006 tarihinden beri yayındayız. Site Haritası

OtomotWeb Teması Uretgec.com - Tasarım Ofisi