27 May
2008

– Ford markası bir kampanya yaparak 10 Temmuz tarihine kadar Ford yetkili satıcılarına gelerek Ford marka otomobillerden birini test etmenizi ve size verilecek şifreyi belirlenen telafon numarasına göndermenizi istiyor. Bundan sizin kazancınız ise Disneyland Resort Otel’de tatil keyfi..

Bugün var olan her şey aslında hayal gücüyle çalışıyor. Arabaları, uçakları, gemileri, trenleri, uzay gemilerini hayalperestler icat etti. O hayalperestlere inananlar da kullandığımız araçları üretti. İşte bu yüzden Ford ve Disneyland Paris Resort sizi de hayallerin gerçek olabileceğine inandırmak için işbirliği yaptı.

10 Temmuz’a kadar herhangi bir Ford otomobiller test sürüşüne çıkın ve Disneyland Resort paris’e gittiğinizi hayal edin. Gerçekleşsin.

Test sürüşüne çıktığınızda verilecek şifreyi, adınızı, soyadınızı, adresinizi ve irtibat telefonunuzu 0532 7 542 552 ye gönderin, Disneyland Resort Paris çekilişine katılın.

“Test Sürüşü Kampanyası”, Ford Otomotiv Sanayi A.Ş. tarafından 10.05.2008 – 10.07.2008 tarihleri arasında Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü’nün 01.05.2008 tarih ve B.07.1.MPİ.0.13.00.02-401.02.99-958-3936 sayılı izni ile düzenlenmektedir. Söz konusu tarihler arasında, Türkiye genelindeki Ford Yetkili Bayilerine giderek, test sürüşünü yapan ve tamamlayan müşteriler, kendilerine verilen kazı kazan kartındaki şifreyi, ad soyad adres bilgileri ile birlikte kısa mesajla 3673 numarasına eksiksiz olarak gönderdiklerinde bir çekiliş hakkı kazanacaklardır. Çekiliş, 17.07.2008 tarihinde saat 12:00’da, Otokoç Otomotiv Tic. A.Ş. Balabandere Mevkii PK 15 80870 İstinye İstanbul adresinde noter huzurunda kura sonucu gerçekleştirilecektir. Yapılacak olan çekilişte; 5 adet Euro Disney Seyahat Paketi hediye edilecektir. Seyahat paketine; 01 Eylül – 20 Ekim 2008 tarihleri arasında, çift kişilik ( talihliler istedikleri takdirde, 3-11 yaş arası 2 çocuğu ücretsiz olarak yanlarında getirebilirler.), 2 yıldızlı otelde, 2 gece 3 gün, oda + kontinental kahvaltı konaklama, İstanbul – Paris – İstanbul gidiş dönüş ekonomi sınıfı uçak bileti, Walt Disney Stüdyoları 3 günlük giriş bileti dahildir. Havaalanı vergileri , havaalanı – otel – havaalanı transferleri, pasasport ve harç giderleri, vize ücretleri, şahsi harcamalar, yurtdışı çıkış harçları, yurt dışı çıkış fonu hariçtir. Vize ve pasaport alma sorumluluğu talihliye aittir. Seyahat İstanbul’dan başlayıp İstanbul’da son bulacaktır. Talihlilerin İstanbul’a ulaşımları kendilerine aittir. Kazanan talihliler, 23.07.2008 tarihinde Posta Gazetesi’nde ilan edilecektir. İkramiye kazanan asil talihlilerin 07.08.2008, yedek talihlilerin ise 22.08.2008 tarihine kadar başvuru yapmaları gerekmektedir. Bu kampanyaya tüm operatör aboneleri katılabilir. Kampanyaya katılım, operatörlerin kendi tarifeleri üzerinden 1 kısa mesaj / 2 kontör olarak ücretlendirilir. Teyit için geri dönüş ve benzeri amaçlarla veya düzenleyiciden kaynaklanan sorunlar nedeniyle katılımcıdan ayrıca ücret talep edilmeyecektir. Kazanan talihliler kazandıkları hediyeyi teslim almak için çekilişe katılırken bildirdikleri şifre kartını ibraz etmek zorundadırlar. Asil ve yedek talihlilere iadeli taahhütlü posta kanalıyla tebligat yapılacaktır. KDV ve ÖTV hariç tüm yasal yükümlülükler talihli tarafından ödenecektir. Test sürüşü için tüm araçlar kullanılabilecektir. Kampanyaya katılım için, katılımcının ehliyet sahibi olması zorunludur. Bir kişi kampanyaya yalnızca bir kez katılabilir, mükerrer katılımlar elenecektir. 18 yaşından küçükler, TSM Danışmanlık ve Organizasyon ve Pazarlama A.Ş., Aerodeon , Ford Otosan çalışanları, yetkili satıcı sahipleri ve çalışanları kampanyaya katılamaz, katılmış ve kazanmış olsalar dahi ikramiyeleri alamazlar.

Kaynak:
http://www.ford.com.tr/kampanyalar/

Reklam Alanı

 

Benzer YazılarEtiketler

1 Yorum - Ford Otomobil Test Et Disneyland’a GitYorum Yaz / Geribildirimde bulun

Reklamlar / Reklam Bilgi

Facebook / Aramıza katıl

Otomot Ağ / Hakkında

 

© 2010 Otomot.NET - Otomobil ve Motosiklet

14 Aralık 2006 tarihinden beri yayındayız. Site Haritası

OtomotWeb Teması Uretgec.com - Tasarım Ofisi