31 Eki
2007

31 Ekim – 4 Kasım 2007 tarihleri arasında İzmirde gerçekleştirilecek Modifiye Fuarı için şimdiden açıklama yapma ihtiyacı duydum. Donanım haberde gördüğüm haberden dolayı bende bu Fuardan haberdar oldum ve duyurusunu yapıyorum.Gitmeye çalışacağım ve bol bol fotoğraf çekmeden dönmem zaten..

İzmri Modifiye Fuarından Görüntüler

Kimse kusura bakmasında hiçbir şey yoktu desem yeridir. Çektiğim 60 fotoğraf var ama araçlar sınırlı sayıda. Belkide fuarın ilk günü olması nedeniyle böyle olmuştur ya da benim göremediğim başka bir alanda daha araçlar vardı? Toplasam 20 -25 adet araç vardı. İçeride bir elin parmaklarını geçmeyen ziyaretçiler dolaşıyorlar. Görevliler kahve içermisiniz diye soru soruyor. Zaten MMO binasına ulaşmak zor. Etrafta incin top atıyor. vaybeee. Ben gerçekten gözümde çok büyütmüşüm yada ben bu modifiye işinden inanın anlamıyorum.
Evet evet kesinlikle anlamıyorum…

– Fuarın ilk günü böyle diye düşünüyorum eğerki değilse verilen 5 ytlye yazık…
Öğrenci 5YTL
Tam 10 YTL
* Fuara girişte modifiyeli araçların üzerlerinde numaralar ve beğendiğinizi yazıp kutuya atıyorsunuz. Ben 29 numaralı aracı seçtim ve attım. Ama sonucu ne oldu onu bilemiyorum ve onunla ilgili haberde henüz mevcut değil. Modifiye fuarını yapan ajanstada hiçbir bilgi yok maalesef. 4Kasım fuarın son günü ve muhtemelen bugün sonuç açıklanacaktır.

.
Bilgi: http://www.tunajans.com.tr
Tarihi: 31 Ekim – 4 Kasım 2007
Fuar Yeri: TMMOB Tepekule Kongre ve Sergi Merkezi – İzmir
TEPEKULE KONGRE VE SERGİ MERKEZİNE ULAŞAN OTOBÜS HATLARI
129: Güzeltepe – Gümrük
(Güzergah: B.Çiğli – Bayraklı – Montrö)
130: Bostanlı – Bornova Metro
(Güzergah: Karşıyaka – İskele – Bayraklı – EÜ Hastanesi)
131: Cumhuriyet Mah. – Gümrük
(Güzergah: Bayraklı – Alsancak – Montrö)
132: Hava Üssü Lojmanları -Gümrük
(Güzergah: B. Çiğli – Bayraklı – Montrö)
300: Karşıyaka – Fahrettin Altay
(Güzergah: K.Yaka İskele – Bayraklı – Çınarlı – Mürsel Paşa Blv. – Konak – M.Kemal Sahil Bulv. F.Altay)
600: Karşıyaka – Fahrettin Altay
(Güzergah: K.Yaka İskele – Bayraklı – Çınarlı – Yeşildere Yolu – Üçyol – İnönü Cad. – F.Altay)
Havaalanından fuaralanına ulaşım taksi ile yaklaşık 30 dakika sürmektedir ve 35-40 YTL ücret alınmaktadır.

Fuar Ziyaret Saatleri:
31 Ekim, 01, 02, 03 Kasım : 11:00 – 20:00, 04 Kasım : 11:00 – 18:00
Fuar Resmi Açılışı: 31 Ekim 2007 Saat: 14:00
Fuara Katılım Şartları:
16 – 36 m2 100 USD + KDV
37 – 64 m2 95 USD + KDV
65 – 100 m2 85 USD + KDV
101 m2 ve üzeri 75 USD + KDV lütfen aşağıdaki yetkililere başvurunuz.

Katılım için:
Serkan Girgin ([email protected])
Dilay Pektaş ([email protected])
Stand için: Semra Eser ([email protected])

Hizmetler: Octonorm stand. Her 4 m2 ye 100 wattlık ampul, 1 masa 2 sandalye verilecektir.Firma ismi alınlığa standart biçimde yazılacaktır. Fuar katalogunda firma bilgileri yer alacak ve sözleşmede belirtilen miktarda ürünleriniz yangın ve su baskınına karşı sigortalanacaktır. Bu hizmetler için ayrıca ücret alınmayacaktır.

Stand Montaj/Demontaj:
Özel Stand Montaj: 28 Ekim 2007
Stand Montaj: 30 Ekim 2007 (10:00) – 30 Ekim 2007 (24:00)

Fuar Girişi: 10 YTL

Fuarın İçeriği:

MODİFİYE: Chip tuning, dereceli eksantrik, turbocharger ve supercharger uygulamaları, NOS sistemleri, performans tipi şanzımanlar, performansa yönelik hava filtresi ve buji değişimleri, egsoz manifoldu ve performans susturucular, performansa yönelik fren sistemleri ve balatalar, spor helezonlar ve spor amortisör kitleri, jant, akü, aerodinamik polyester ve plastik bodykitler, her türlü diğer modifiye işlemleri…

HI-FI: Oto Hi-Fi ve görüntü sistemleri, radyo-cd/mp3/vcd/dvd çalarlar, crose ve akustik kompenantlar, amfiler, hoparlör sistemleri, playstation ve audio kablolar…

AKSESUAR: Otomobil ampulleri ve xenon farlar, alarm sistemleri, park sensörü, sunroof, otomobil antenleri, depo kapakları, pedal kitleri, direksiyon, performans tipi göstergeler, paspaslar, koltuk kılıfları, oto döşeme, vites topuzları, vites çerçeveleri, oto cam filmleri, led kitleri ve her türlü diğer otomobil aksesuarları…

WEB SİTELERİ, OTOMOBİL GRUPLARI VE DERGİLER: Modifiye üzerine kurulmuş her türlü web ve forum siteleri, modifiyeli otomobiller ile ilgili dernekler ve kulüpler, modifiyeli otomobiller, oto müzik sistemleri ve otomobil aksesuarları üzerine faaliyet gösteren dergiler, her türlü yazılı ve görsel basın ile radyo televizyonlar…

.

İZMİR, MODİFİYE FUARI’NA KAVUŞUYOR

BASIN BÜLTENİ

İZMİR, MODİFİYE FUARI’NA KAVUŞUYOR

Türkiye’de modifiye sektörünün hızla geliştiği günümüzde, otomobil tutkunlarının vazgeçilmezi haline gelecek olan Modifiye 2007 İzmir Fuarı Ekim ayı sonunda İzmir’de ziyaretçileri ile buluşacak.

Her geçen gün otomobillerinde yeni değişimler görmek isteyen otomobil tutkunlarının modifiye parçalarına da ilgileri sürekli artıyor. Bu durum, sektördeki yatırımları hızlandırarak, pazarda yer alan yerli ve yabancı firmaların cirosunu da olumlu yönde etkiliyor. Ayrıca müzik sistemleri, lastik, akaryakıt, yağ, oto bakım ürünleri ve jant markaları da dahil olmak üzere birçok büyük kuruluş yatırımları ile sektöre destek veriyor.

Modifiye 2007 İzmir Fuarı, Ege ve Akdeniz Bölgesi başta olmak üzere olmak üzere büyüyen ve gelişen sektördekia girişimcileri tanıtacak, ülkeden pazara hizmet veren distribütör ve üreticilerle bu girişimcileri tanıştıracak ve uzun yıllar bu bölgelerdeki modifiye tutkunlarının büyük bir özlemle beklediği fuar organizasyonu olacak. Aynı zamanda ülkemizde bu sektörde hizmet veren ihracatçılar ile yurtdışında aynı sektörde yer alan ve ülkemiz pazarından ithalat yapmak isteyen firmalara da ev sahipliği yapacak.

İzmir’de 1983 yılında özel sektör fuarcılığını ilk kez başlatan Tunajans, Modifiye 2007’de de tıpkı diğer ihtisas fuarları gibi doğru hedef kitle ile sektörü buluşturacak.

Fuarda 60’ı aşkın firmaya ev sahipliği yapılarak binlerce marka ve ürün temsil edilecek. 4000m2 alan üzerinde gerçekleştirilecek fuara 20.000’in üzerinde ziyaretçi bekleniyor.

Motor, fren, yol tutuş, görsel iç ve dış modifikasyondan müzik sistemlerine, otomobil aksesuarlarından jant ve lastiklere kadar daha birçok sektör kolundan ürünleri içerecek Modifiye 2007 İzmir Fuarı 31 Ekim – 04 Kasım 2007 tarihleri arasında kapılarını ziyaretçilere açacak.

Modifiye 2007 İzmir Fuarı, standart fuar konseptinin yanı sıra modifiyeli otomobiller güzellik yarışması, modifiyeli otomobil sürücülerine eğitim alma imkanı sağlayacak seminerler, ünlü djler eşliğinde partiler ve daha birçok etkinlik ile sosyal ve kültürel bir içerik kazanarak ziyaretçilerin hoş vakit geçirmesini sağlayacak bir ortam yaratacak.

Modifiye 2007 İzmir Fuarı, çağdaş ve en yeni teknolojilerle donatılmış salonlara sahip fuar, kongre, sempozyum, panel, gösteri, konser ve her türlü toplantılar için gerekli altyapısı bulunan ve 5 yıldızlı otel konforuna sahip Tepekule Kongre ve Sergi Merkezi’nde Tunajans’ın uzman kadrosu ile gerçekleştirilecek.

Fuarın İçeriği:

Modifiye: Chip tuning, dereceli eksantrik, turbocharger ve supercharger uygulamaları, NOS sistemleri, performans tipi şanzımanlar, performansa yönelik hava filtresi ve buji değişimleri, egsoz manifoldu ve performans susturucular, performansa yönelik fren sistemleri ve balatalar, spor helezonlar ve spor amortisör kitleri, jant ve lastik, akü, aerodinamik polyester ve plastik bodykitler, her türlü diğer modifiye işlemleri…

HI-FI: Oto Hi-Fi ve görüntü sistemleri, radyo-cd/mp3/vcd/dvd çalarlar, crose-over ve akustik kompenantlar, amfiler, hoparlör sistemleri, playstation ve audio kablolar…

Aksesuar: Otomobil ampulleri ve xenon farlar, alarm sistemleri, park sensörü, sunroof, otomobil antenleri, depo kapakları, pedal kitleri, direksiyon, performans tipi göstergeler, paspaslar, koltuk kılıfları, oto döşeme, vites topuzları, vites çerçeveleri, oto cam filmleri, led kitleri ve her türlü diğer otomobil aksesuarları…

Web Siteleri, Otomobil Grupları ve Dergiler: Modifiye üzerine kurulmuş her türlü web ve forum siteleri, modifiyeli otomobiller ile ilgili dernekler ve kulüpler, modifiyeli otomobiller, oto müzik sistemleri ve otomobil aksesuarları üzerine faaliyet gösteren dergiler, her türlü yazılı ve görsel basın ile radyo televizyonlar…

Yer : Tepekule Kongre ve Sergi Merkezi – İzmir
Tarih : 31 Ekim – 04 Kasım 2007

Reklam Alanı

 

Benzer YazılarEtiketler

3 Yorum - 2007 İzmir Modifiye FuarıYorum Yaz / Geribildirimde bulun

Reklamlar / Reklam Bilgi

Facebook / Aramıza katıl

Otomot Ağ / Hakkında

 

© 2010 Otomot.NET - Otomobil ve Motosiklet

14 Aralık 2006 tarihinden beri yayındayız. Site Haritası

OtomotWeb Teması Uretgec.com - Tasarım Ofisi