10 Kas
2012

Chevrolet ülkemizde Captiva modeli ile başarı yakaladığı Suv modelinin küçük kardeşini de satışa sunuyor. Transformers serisinden de hatırlayacağınız gibi Trax isimli kompakt Suv modeli Opel’in Mokka modeli ile çetin bir yarışa gireceği kesinleşti. Dev bir Chevrolet logosu ile ön görünüşte sizleri karşılayan modele kısaca bir göz atalım.

2013 Chevrolet Trax

Chevrolet Trax Hakkında Kısa Kısa

– Uzunluğu 4.248 mm ve dingil mesafesi 2.555 mm. Ebatlardan anlayacağınız gibi C segment bir araç özelliklerinin yanında yüksek yapısı ile konforlu bir araç olarak görünüyor.
– 1.4L Turbo benzinli motor ve 1.7L Turbo dizel motor seçenekleri yer alıyor. Altı ileri manuel şanzıman ile birlikte satışa sunulan 1.4L turbo benzinli motor, 140 hp gücünde ve 200 Nm maksimum tork üretiyor. 130 hp gücündeki 1.7L Turbo dizel motor ise 300 Nm maksimum tork değeri sunuyor.
– 358 lt bagaj hacmine sahip.
– Chevrolet’nin yeni interaktif bilgi-eğlence sistemi MyLink® ile donatılan Yeni Trax, akıllı telefon ve dijital müzik çalar sistemlerini yedi inçlik, yüksek çözünürlüklü, tam renkli bir dokunmatik ekrana entegre ederek hem sürücüye hem yolculara daha yüksek bir konfor sunuyor. Harici müzik çalar bağlantısı, USB bağlantı noktası ya da Bluetooth üzerinden bağlantı seçeneği sunan MyLink ile telefon rehberini ekrandan görüntülemek, çağrı yapmak, çağrı yanıtlamak, müzik dinlemek hatta resim ve film dosyalarını oynatmak mümkün.

Ben kompakt Suv segmentini tam olarak kafamda oturtamıyorum. Ford C-Max cıktığında Mvp kavramını tam oturtamamışken aynı durumu Trax ve benzer diğer araçlar içinde yaşıyorum şu an. Gerekli diye bir soru var aklımda. Bir köşede Daihatsu’nun yıllardır ülkemizde satışta olan modeli Terios bir yanda kompakt suv olmasa da satış rekorları kıran Nissan Juke ve Qashqai modeli. Yeni segmentte neler olacağını 2013 yılı içinde bekleyip göreceğiz.

Reklam Alanı

 

Benzer YazılarEtiketler

Yoruma Kapali

Reklamlar / Reklam Bilgi

Facebook / Aramıza katıl

Otomot Ağ / Hakkında

 

© 2010 Otomot.NET - Otomobil ve Motosiklet

14 Aralık 2006 tarihinden beri yayındayız. Site Haritası

OtomotWeb Teması Uretgec.com - Tasarım Ofisi