05 Kas
2012

– Opel model gamını genişletmeye Opel Adam ile devam ediyor. Mini bir şehirli otomobil olarak görebileceğimiz araç Opel’in artık rahatlık dönemine girdiğinin araç satışından daha çok prestij amaçlı araçlara da yöneldiğinin kanıtı. 1.2 lt 70 hp motor seçeneği 2013 yılının ilk çeyreğinin sonunda satışa sunulacak olması aracı Auto Show 2012 fuarında görüp beğenenleri üzüyor olsa da beklemeye değer bir mini araç kesinlikle. 2013 yılı içinde toplam 500 adet Opel Adam‘ı yollarımızda görebileceğimiz bilgisini de vermiş olalım.

2013 Opel Adam

2013 Opel Adam Hakkında Kısa Kısa

– 2013 yılının ilk çeyreğinin sonunda satışa çıkacak. 500 adet satılması hedefleniyor.
– Maksimum 185 km/s’lik hıza ulaşabiliyor.
– Tüm motorları ecoFLEX ve opsiyonel start&stop teknolojisi ile birlikte geliyor. Yüksek donanım paketlerinde OPC damgalı motorlar da yer alıyor.
– Yakıt tüketimi 100 km’de 5.0 lt ve karbondioksit salınımı 118 g/km (1.2 70 hp motor seçeneği ile).
ADAM JAM, ADAM GLAM, ADAM SLAM isimli o farklı model olarak Türkiye’de satılacak. Bu sayede 3 farklı model ve 3 farklı donanım seviyesine sahip araç arasından beğeneleri tercih yapabilir olacaklar.
– Fiat 500 modelindeki gibi tamamiyle kişiselleştirilebilir bir araç Opel Adam. 12 farklı gövde rengi, 3 farklı şekilde 2 tonlu boyalar kullanılabilme, 3 farklı sticker paketi, 16 inçdan 18 inçe kadar 30 farklı jant tasarım ve renk kombinasyonu ile sunuluyor.
IntelliLink Bilgi-Eğlence Sistemi: Akıllı telefonlar ile eşleşme özelliği sunan sistem mobil cihazınızı aracınızda da kullanabilme imkanı sunabilmekte. (Android ve iOS destekli) IntelliLink, akıllı telefonda bulunan uygulamaları, araç içinde 7”lik, yüksek çözünürlüklü, renkli dokunmatik ekrana aktarıyor. Bağlantı, USB, depolama aygıtları (MP3 çalar, iPod, iPad vb.) ya da Bluetooth üzerinden sağlanıyor.
FlexFix Bisiklet Taşıyıcı Sistem: Sistem, arka tampona entegre oluyor ve istendiği an çekilerek açılabiliyor. Kullanılmadığında da tamamen görünmez oluyor. Sistem 30 kg’a kadar bisiklet taşıyobiliyor. Böylece elektrikli bisikletler de taşınabiliyor. Opsiyonel olarak eklenebilen bir parça ile 20 kg’a kadar olan 2. bisiklet de taşınabiliyor. Sistem bisikletler ile yüklüyken bile eğilerek bagaja ulaşım sağlanabiliyor.

Reklam Alanı

 

Benzer YazılarEtiketler

  • Benzer Yazı Bulunamadı.

Yoruma Kapali

Reklamlar / Reklam Bilgi

Facebook / Aramıza katıl

Otomot Ağ / Hakkında

 

© 2010 Otomot.NET - Otomobil ve Motosiklet

14 Aralık 2006 tarihinden beri yayındayız. Site Haritası

OtomotWeb Teması Uretgec.com - Tasarım Ofisi