21 Haz
2010

– Haziran ayı sonuna kadar Fiat Punto Evo ve Fiat Linea’dan Fiat Fiorino ve Fiat Doblo Classic’e kadar tüm Fiat markalı model yelpazesi için geçerli olan Fiat’ın otomobil modelleri için 2 bin TL’ye varan takas desteği ve hafif ticari araç modeller için ise KDV oranı kadar indirim kampanya devam etmekte. Detaylı bilgiye www.herkesebirfiat.com adresli web sitesinden ulaşabilirsiniz.

“Herkese Bir Fiat” Kampanyası Devam Ediyor!” Fiat’tan 2 Bin TL’ye Varan Takas Destekli ve “KDV Bizden”li Kampanya!
– Fiat Otomobil ve Fiat Ticari Araçlar, “Herkese Bir Fiat” sloganıyla başlattığı mevcut kampanyasını Haziran ayı sonuna kadar uzatıyor. Fiat Punto Evo ve Fiat Linea’dan Fiat Fiorino ve Fiat Doblo Classic’e kadar tüm Fiat markalı model yelpazesi için geçerli olan Haziran kampanyası kapsamında birçok satın alma kolaylığı sunuluyor. Fiat’ın otomobil modelleri için 2 bin TL’ye varan takas desteği sunulurken, Fiat markalı hafif ticari araç modeller için ise KDV oranı kadar indirim uygulanıyor.
– Bununla birlikte Koç Fiat Kredi desteğiyle 3 bin TL’den başlayan düşük peşinat ve % 0.85 faiz oranı imkanı gibi avantajların sunulduğu kampanya 30 Haziran tarihine kadar sürecek. Ödeme koşulları ve modeller hakkında daha detaylı bilgiye ulaşmak isteyenler www.herkesebirfiat.com adresli web sitesinden yararlanabiliyorlar.
– ”Herkese bir Fiat” sloganıyla start alan ve Fiat markalı hem otomobiller hem de hafif ticari araçlar için düzenlenen ortak kampanya kapsamında her bütçeye uygun birçok satın alma kolaylığı yer alıyor. Fiat Punto Evo, Fiat Grande Punto ve Fiat Linea başta olmak üzere Fiat markalı otomobil modelleri için 2 bin TL’ye varan takas desteği sunuluyor. Fiat’ın yüksek satış adetlerine imza atan Fiat Fiorino ve Fiat Doblo gibi modelllerinin yanı sıra Fiat Scudo ve Ducato gibi hafif ticari modellerinde ise KDV oranı kadar indirim uygulanıyor. Bununla birlikte Koç Fiat Kredi çatısı altındaki Fiat Finans aracılığıyla % 0.85 faiz oranı ve 3 bin TL’den başlayan düşük peşinat fırsatı ile Fiat markalı bir otomobil veya hafif ticari araç sahibi olmak için geniş kapsamlı satın alma kolaylıkları sunuluyor. 30 Haziran tarihine kadar sürecek olan Fiat’ın mayıs kampanyasının ödeme koşulları hakkında daha detaylı bilgiye ulaşmak isteyenler www.herkesebirfiat.com adresli web sitesinden yararlanabilecekler.
– Ayrıca satın alma tercihini Fiat markalı otomobillerden veya Fiat Fiorino, Fiat Doblo Classic ve yeni Fiat Doblo’dan yana kullanacak tüm müşterilere, 3 yıl veya 150 bin km garanti ise standart olarak hediye ediliyor.

Reklam Alanı

 

Benzer YazılarEtiketler

  • Benzer Yazı Bulunamadı.

Yoruma Kapali

Reklamlar / Reklam Bilgi

Facebook / Aramıza katıl

Otomot Ağ / Hakkında

 

© 2010 Otomot.NET - Otomobil ve Motosiklet

14 Aralık 2006 tarihinden beri yayındayız. Site Haritası

OtomotWeb Teması Uretgec.com - Tasarım Ofisi