06 Kas
2008

5.İzmir AutoSHow‘un belkide en etkin tarafı yapılan tek tük ama etkisi olan etkinlikleriydi. Ne yalan söyleyeyim keşke sadece bu etkinlikler olsaydı fuarda. Emin Direksiyon tarafından oluşturulan parkurda size verilen gözlüğü takarak parkuru tamamlamanızı ve kuka üzerindeki topa vurmanız isteniyor. Tabiyki bunları yaparken bakın ne hale geliyorsunuz. İşin sırrı gözlükte.

– İşin sırrı tabiyki verilen gözlükte. AYnı bir alkollü sürücü gibi yalpalaya yalpalaya parkuru geçmeye çalışıyorsunuz. En sonunda da topa vurmanız ayrı bir işkence. Alkollü olunca ne kadar dikkatli araç kullanabileceğinizi, reflekslerinizin ne kadar etkin olacağını, direksiyonu tutş pozisyonunuzun nasıl etkileneceğini, uzaklık-yakınlık kavramını nasıl yitirdiğinizi en etkin şekilde görebilirsiniz.

– Aslında alkol almadan bu tür görselleri izletip daha sonra uygulamalı olarak gösterilmesi artık insanların ne hallere düşeceklerini bilerek alkolden ve doğal olarak direksiyondan uzak durmalarını sağlamış oluyorsunuz. Çok etkili bir yöntem olduğunu söylemeden geçemeyeceğim.

– Şİmdi sizlere iki ayrı video gösterimi yapacağım. Alkol alındıktan sonra birde direksiyon başına geçtiğinizde düştüğünüz, düşeceğimiz durumu göstereceğim. Artık beynin nasıl bir karmaşa içine girdiğinin en açık kanıtı…

– Siz siz olun eğer bünyenize alkol girmişse sürücü koltuğundan ve direksiyondan olabildiğince uzak durun. Yada en kestirme yolu tadında bırakın alkolü fazla kaçırmayın…. Sağlıcakla kalın..

Reklam Alanı

 

Benzer YazılarEtiketler

Yoruma Kapali

Reklamlar / Reklam Bilgi

Facebook / Aramıza katıl

Otomot Ağ / Hakkında

 

© 2010 Otomot.NET - Otomobil ve Motosiklet

14 Aralık 2006 tarihinden beri yayındayız. Site Haritası

OtomotWeb Teması Uretgec.com - Tasarım Ofisi