01 Kas
2008

– Yük, yolcu taşıma ve benzeri işlerde araç filosuna sahip şirketler araçlarının nerede, ne durumda olduğunu şirket merkezine anında bildiriyor ve haberdar ediyor. Bu sayede hem şirket hemde sürücüler güvende olmasının yanında her türlü kaybında önüne geçilmiş olmakta. Ne tür bir sistem kullandıklarını bilmiyorum ama bir alıcı ve yazılım sayesinde istenilen her türlü bilgi alınabiliyor.

Mitsubishi Fuso Canter’de Filo takip devri başladı!

Yük taşımacılığının sembolü Mitsubishi Fuso Canter,

araç takip sistemi “Canterinizle” ile filo yönetiminde şirketlerin “Can Dostu” oluyor.

Türkiye’nin önde gelen otobüs, midibüs ve hafif kamyon üreticisi Temsa Global, yenilikçi ve müşteri odaklı anlayışını Mitsubishi Fuso Canter’e taşımaya devam ediyor. Temsa Global, filoların etkin yönetimi ve denetimi için Fuso Canter’i araç takip sistemi “Canterinizle” ile donatıyor. Filo yöneticileri, araç takip sistemli Fuso Canterler ile filolarını tek bir merkezden takip edebiliyor. Temsa Global, araç takip sistemli Mitsubishi Fuso Canter alanlara, 1 yıl boyunca “aylık hizmet bedelini” hediye ediyor.

Araç takip sistemi; kilometre, yakıt, konum, hız, hız aşımı gibi temel bilgileri filo yöneticilerine anında ulaştırıyor. Filo yöneticileri aracın hareketli olup olmadığını, kasa kapılarının ne zaman açıldığını, eğer alarm ikazı devreye girerse araç takip sistemi sayesinde anında kolaylıkla öğrenebiliyor. Müşterilerin farklı ihtiyaçlarına göre sisteme kamera ve belirlenen sıcaklık derecesi aşımı uyarısı gibi farklı özellikler de eklenebiliyor.

Filo yöneticileri araç takip sistemi sayesinde güzergahları daha verimli planlayarak filolarını etkin bir şekilde yönetebiliyor. Sistem, araç ve yük güvenliğini de en modern şekilde kontrol altında tutuyor. Sistem, hız kontrolleri ile yakıt tüketimini azaltmaya yardımcı oluyor, sürüş ve sürücü güvenliğini sağlayarak kaza nedeniyle oluşabilecek maddi kayıpları önlüyor. Ayrıca, online takip sayesinde araç sürücüleri ile cep telefonu iletişimi en aza indirildiği için maliyetlerin azalması sağlanıyor.

Temsa Global AŞ, 24 yıldır üretimini ve dağıtımını yaptığı Mitsubishi Fuso Canter’e, yeni donanım özellikleri eklemeye devam edecek.

Tüm Canter modellerine uygulanabilen “Canterinizle Araç İzleme Sistemi” tavsiye edilen perakende satış fiyatı:

Temel takip paketi 675 + KDV

Kamera paketi (*) 261,58 + KDV

Sıcaklık paketi (*) 41,11 + KDV

Alarm pedalı (*) 11,84 + KDV olarak açıklandı.

(*) Temel Takip Paketinden bağımsız olarak satın alınamamaktadır.

Bilgi için: Soylu ve Cengiz Danışmanlık – Figen Kol

Reklam Alanı

 

Benzer YazılarEtiketler

3 Yorum - Mitsubishi Fuso Canter Fio Takip SistemiYorum Yaz / Geribildirimde bulun

Reklamlar / Reklam Bilgi

Facebook / Aramıza katıl

Otomot Ağ / Hakkında

 

© 2010 Otomot.NET - Otomobil ve Motosiklet

14 Aralık 2006 tarihinden beri yayındayız. Site Haritası

OtomotWeb Teması Uretgec.com - Tasarım Ofisi