05 Kas
2007

– Bugün sabah gezintilerimden bu siteye ulaştım. Doğuş otomotivin yeni bir sitesi. Hatta kendileri 2 yeni site daha eklemişler demekki devamı gelecek. Henüz açıklamalı bir bilgi mevcut değil sadece haber sitelerinde belirli haberler var. Çeşitli etkinlikler için bir ortam hazırlıyorlar. Ben haberdar olmak için e-posta adresimi ekledim. Bekleyip göreceğiz.

Adres: http://www.otomotion.com.tr/

.
İstanbul Maslak’ta bulunan Doğuş Power Center’de, 25 milyon dolarlık yatırımla hayata geçirilen ve deneyim merkezi olarak tanımlanan OtoMotion, 9 Kasım 2007 tarihinde açılacak.

4 futbol sahası büyüklüğünde deneyim merkezi

– Almanya’nın Stuttgart şehrindeki Mercedes-Benz ve Porsche Müzesi ile Wolfsburg’da bulunan Volkswagen Autostadt gibi dünya çapındaki deneyimsel pazarlama merkezleri arasında kendisine yeni bir yer açması hedeflenen Doğuş OtoMotion’un, benzerlerinden önemli bir farkı bulunuyor: Doğuş OtoMotion “statik” olan uygulamalardan farklılaşarak, sürekli değişim ve devinim içerisinde olacak ve Doğuş Otomotiv’in distribütörlüğünü yaptığı tüm markaları tek bir çatı altında toplayan bir iletişim platformu haline dönüşecek.

Doğuş OtoMotion İstanbul’un içerisinde Doğuş Otomotiv çatısı altındaki VW Binek, VW Ticari, Audi, Seat, Skoda Showroomları ile verdiği hizmetin yanısıra Porsche, Bentley ve Lamborghini markaları sürekli olarak sergilenirken eş zamanlı olarak, yaklaşık 850 metrekarelik esnek kullanım imkanı sunan aktivite merkezinde çeşitli etkinlikler, konsept sergiler, konserler yer alacak. Bunlardan ilki ise dünyaca ünlü Einstein sergisi.

Einstein Türkiye’de!
İlk olarak 2002 yılında Amerikan Doğal Tarih Müzesi’nde açılan Einstein sergisi daha sonra Chicago, Boston, Ottawa, Kudüs, Birmingham gibi şehirlerde milyonlarca kişi tarafından izlendi.
OtoMotion’ın açılmasıyla tüm dünyada büyük ilgiyle karşılaşan Einstein sergisini Türkiye’de de açık olacağı Kasım’dan Mart 2008’e kadar, 4 ay boyunca, 300 bini aşkın kişinin ziyaret etmesi bekleniyor. Sergi süresince düzenlenecek canlı performanslar, etkinlikler, konferans ve workshop’lar da serginin en önemli bölümlerini oluşturuyor.

Doğuş OtoMotion İstanbul
– Doğuş Otomotiv’in değişen, gelişen, yenilikçi yüzünü de yansıtan Doğuş OtoMotion İstanbul’un değişime açık mimarisi, gerçek bir “deneyim merkezi” oluşturuyor. Bu merkezde:
o 10 kişi ve 22 kişi kapasiteli olmak üzere, her türlü profesyonel toplantı alt yapısı ile döşenmiş iki toplantı odası,
o Özel film gösterileri için de alternatif sunan profesyonel ses ve görüntü sistemleri ile donatılmış 140 kişilik konferans salonu,
o Avrupa’nın en yeni “high definition” sistemiyle donatılmış 1200 kişi kapasiteli anfi tiyatro düzenindeki esnek etkinlik alanı,
o Mekanda yaşatılacak deneyimin görsel ve işitsel olarak son teknoloji ile desteklenmesi için 57 plazma ekran ve 12 adet video projeksiyon cihazı ile 180 derecelik bir ekran,
o Party Kids Otomotion’ın tecrübeli eğitmenleri ve uzman kadrosuyla çocuklar için hazırlanan doğum günü partileri, film gösterileri çeşitli workshop ve etkinliklerle cocuklara keyifli ve öğretici vakit geçirebilecekleri benzersiz bir ortam yaratan 250 m2’lik çocuk alanı,
o Hafta içi her gün sabah 08.30’dan akşam 22.00’e kadar, hafta sonları ise sabah 10:00’dan akşam 22:00’ye kadar özel menüsüyle hizmet verecek olan OtoMotion’nın karakteristik özelliğini yansıtan 100 kişi kapasiteli Dome Cafe by Sardunya,
o Doğuş Otomotiv bünyesindeki markalara ait orijinal araç maketleri, tekstil ürünleri, anahtarlıklar, çantalar gibi alternatiflerle OtoMotion için özel tasarımların yer aldığı, sergilerden anılar sunan OtoMotion Shop yer alıyor

Artık Doğuş OtoMotion İstanbul için geri sayıma geçtiklerini ifade eden Doğuş Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO’su Aclan Acar, Eylül ayında da bu merkezi hizmete sokacaklarını vurguladı. Acar, “Doğuş OtoMotion İstanbul; sanat, tasarım, teknoloji dünyasını ve sosyal konuları Doğuş Otomotiv’in distribütörlüğünü yaptığı markalar ile bir araya getiren yenilikçi bir yaşam stili merkezidir” dedi.

Doğuş OtoMotion İstanbul’un kentin görülmeye değer noktalarından biri olarak hem İstanbulluların, hem de İstanbul’a gelen misafirlerin ziyaret ettiği bir yer olacağını kaydeden Acar sözlerini şu şekilde sürdürdü: “Bünyesinde aktiviteler planlanırken her türlü yaş grubu ile beraber çocuk sahibi aileler de göz önünde bulunduruldu. İçerisinde; son teknoloji ile donatılmış araç sergi alanları, interaktif aktiviteler, restoran ve organizasyon salonu barındırıyor. Doğuş OtoMotion İstanbul ile ‘deneysel pazarlama ve iletişim’ gibi oldukça yeni bir kavram da Türkiye’ye getiriliyor.”

Kaynak: http://www.dogusotomotiv.com.tr/icerik/68/800/dogus_otomotivden_haberler/dogus_oto_maslak_servis_acildi
http://www.istanbul.net.tr/istanbul_etkinlik_detay.asp?id=8032

Reklam Alanı

 

Benzer YazılarEtiketler

Etiket bulunamadı.

1 Yorum - Doğuş Otomotion İstanbulYorum Yaz / Geribildirimde bulun

Reklamlar / Reklam Bilgi

Facebook / Aramıza katıl

Otomot Ağ / Hakkında

 

© 2010 Otomot.NET - Otomobil ve Motosiklet

14 Aralık 2006 tarihinden beri yayındayız. Site Haritası

OtomotWeb Teması Uretgec.com - Tasarım Ofisi