20 Ara
2006

Otomax (Oto)

Yazar: / Kategori: Dergi > Otomot > Otomot Magazin

– Borusan Elektronik Motorlu Araçlar Açık Artırma Ticareti, İletişim ve Bilgi Hizmetleri A.Ş, 2001 yılında Otomax markası ile hizmet vermeye başlamıştır. Otomax, yeni ve ikinci el otomobil satın almak isteyen potansiyel otomobil alıcıları ile, bu otomobilleri satmak isteyen üretici, yetkili satıcı, ithalatçı ve distribütörleri, otomobil kredisi sunan finans kuruluşlarını ve otomobil sigortası yapan şirketleri internette, dergide ve fiziksel Açık Artırma ortamında biraraya getiren Türkiye’nin ilk otomotiv referans sistemidir.

Otomax, gerek Otomax Dergisi gerekse Otomax internet sitesi ile Türkiye’de yepyeni bir araç alım satım platformunun kurulmasına öncülük etmiştir. Çok kanallı, çok markalı ve bayilik network’ü ile çalışan bu sistem Türk Otomotiv Sektörü’ne bambaşka bir dinamik katmıştır.

Otomax, her marka ve kategoriden tüm otomobil üreticilerinin ve bayilerinin katılımına açık olduğu gibi, her markaya da eşit mesafede yaklaşmayı bir ilke olarak benimsemiştir.

Otomax, kalite ve koşulsuz müşteri memnuniyetini ön planda tutan hizmet anlayışı ile yeni ve ikinci el araç alım satımı, taşıt kredisi, sigortası ve otomobillerle ilgili her türlü bilgiyi tek bir noktadan sunan marka bağımsız bir otomobil alım-satım ve bilgi platformu misyonunu her zaman sürdürmektedir.

http://www.otomax.com/dergi_ic.aspx adresinden dergi içeriği hakkında bilgiye ulaşabilirsiniz.

2 Haftada bir yayınlanan derginin Fiyatı: 1 YTL

Reklam Alanı

 

Benzer YazılarEtiketler

Yoruma Kapali

Reklamlar / Reklam Bilgi

Facebook / Aramıza katıl

Otomot Ağ / Hakkında

 

© 2010 Otomot.NET - Otomobil ve Motosiklet

14 Aralık 2006 tarihinden beri yayındayız. Site Haritası

OtomotWeb Teması Uretgec.com - Tasarım Ofisi