19 Ara
2006

Eylül 2004’te yayın hayatına başlayan aylık otomobil ve yaşam kültürü dergisi ‘Otomoto’ bir yaşında. ‘Yaşamın içinden geçen tekerlek izleri olacağız’ sloganıyla yola çıkan dergi, farklı bir içeriğiyle dikkat çekiyor.

16082006154539.jpg

Otomobil yayıncılığının deneyimli isimlerinden kurulu kadrosuyla Eylül 2004’te yayın hayatına başlayan ve aylık olarak yayımlanan otomobil ve yaşam kültürü dergisi “otomoto”, farklı konseptiyle oldukça iddialı. “Yaşamın içinden geçen tekerlek izleri olacağız” sloganıyla yola çıkan ve Medyalink Yayın Grubu bünyesinde yayımlanan, yayın yönetmenliğini Mahmut Hayırlıoğlu’nun üstlendiği dergi, Türkiye’de kadın ve otomobil temasını işleyen ve bunu her ay kapağa taşıyan tek otomobil dergisi. Otomoto’nun Ekim ayı kapağını ise Alfa GT ve genç manken Zeynep Evrim Aydın süslüyor. Otomobil dünyasından en son haber, yorum ve dosyalarıyla gündemin nabzını tutan Otomoto’nun life style ve guide sayfaları da konseptiyle dikkat çekiyor.

Otomoto, hedeflediği okur kitlesine, zengin içeriğiyle “ben hangi otomobili neden almalıyım?” sorusunun cevabını açık ve net bir şekilde vermektedir. Otomobili, ihtiyaç ötesinde bir yaşam biçimi olarak ele almakta.

Aylık olarak yayınlanan dergi Fiyatı: 3 YTL

Reklam Alanı

 

Benzer YazılarEtiketler

Yoruma Kapali

Reklamlar / Reklam Bilgi

Facebook / Aramıza katıl

Otomot Ağ / Hakkında

 

© 2010 Otomot.NET - Otomobil ve Motosiklet

14 Aralık 2006 tarihinden beri yayındayız. Site Haritası

OtomotWeb Teması Uretgec.com - Tasarım Ofisi