31 Ara
2012

ODD tarafından gerçekleştirilen yılın Gladyatör ödülleri için oy verebileceğimiz son gün. Yıl içinde çalışan otomotiv firmaları ve reklam ajansları için büyük oylama bugün Yılın son günü sona eriyor. Ocak ayında ise halk oylaması sonuçları ve Gladyatör jürisi sonuçları açıklamak için toplanacak. Bende son güne oylarımı bıraktım. İşte yıl içinde beğendiğim Gladyatörler…

Yılın TV Uygulaması: Yeni Linea Reklamı (Fiat bu sene çok çalıştı ve reklamları da bir o kadar güzeldi. Devşirme reklamlar kullanmadı.)

Yılın Radyo Uygulaması: Fiat Radyo Spotunu seçtim. Audi – Ford – land Rover’ın spotları resmen kulağımı tırmaladı.

Yılın Gazete Uygulaması: Opel Astra Sedan için yapılan sade reklamı beğendim. Opel’in son yıldaki sade çizgisi ve turuncaya yakın renkleri kullanması hoşuma gidiyor.

Yılın Dijital Uygulaması: Renault ilk seçimim oldu. Ünlü basketçi ile yapılan kampanyaya beni çağırmamış olmalarına rağmen çok iyi bir iş çıkardıklarını düşünüyorum.

Yılın Fuar Standı: Dikkatleri üzerine çeken tek bir stand vardı gerçekten de o devasa yapısı ile VW’di. her ne kadar bir VW taraftarı olmasamda yiğide hakkını teslim ediyorum.

Yılın Dergi Uygulaması: Subaru’yu seçtim XV modelinin ülkemiz yollarında daha çok görmek istiyorum. Güzel ve iyi tasarlanmış bir araç

Yılın Outdoor Uygulaması: Toyota’dan yana kullandım. Subaru ile aynı aracı üretmiş olsalarda GT için çok büyük bir kampanyaya imza attılar.

Oy kullanmak için geç değil. ODD Gladyatör Ödülleri Oylamasına Katıl adresinden bekleniyorsunuz.

NOT: ODD Gladyatör ödülleri için lütfen düzgün bir oylama sistemi geliştir. Oylamanın amacı güzel ama sitesi berbat.

Reklam Alanı

 

Benzer YazılarEtiketler

Yoruma Kapali

Reklamlar / Reklam Bilgi

Facebook / Aramıza katıl

Otomot Ağ / Hakkında

 

© 2010 Otomot.NET - Otomobil ve Motosiklet

14 Aralık 2006 tarihinden beri yayındayız. Site Haritası

OtomotWeb Teması Uretgec.com - Tasarım Ofisi