23 Oca
2009

Temsa, yurtçapındaki 100’ün üzerinde ki yetkili servisinde başlattığı kampanyada, Safir, Diamond otobüsler ile Powerbus, Prestij Metropol midibüs modellerine, tüm bakım ve onarım işlemleri, 12 ay taksit seçeneği ile Akbank, İş Bankası, Garanti Bankası ve Yapı Kredi bankalarının tüm kredi kartları geçerli olacak şekilde gerçekleştirilebilecek.

Temsa’dan Cepleri Isıtacak Servis Kampanyası!

Temsa, yurtçapına yayılan 100’ün üzerinde yetkili servisinde uygulayacağı cepleri ısıtacak bir kampanya başlatıyor! 28 Şubat tarihine kadar Temsa otobüs servislerinde geçerli olacak kampanyada tüm bakım ve onarım işlemleri, kredi kartına 12 taksitle gerçekleştirilebilecek.

Temsa, Satış Sonrası Hizmetler’de 2009 kışının ilk kampanyasına başladı. 28 Şubat 2009 tarihine kadar gerçekleştirilecek servis kampanyasında Safir, Diamond otobüsler ile Powerbus, Prestij Metropol midibüs modellerine, tüm bakım ve onarım işlemleri, 12 ay taksit seçeneği ile sunulacak.

Kampanya ile bakım ve onarım masraflarının 12 takside bölünerek tüketicilerin bütçelerine doğrudan fayda sağlanması hedefleniyor. Kampanyada Akbank, İş Bankası, Garanti Bankası ve Yapı Kredi bankalarının tüm kredi kartları geçerli olacak.

Bilgi için: Soylu ve Cengiz Danışmanlık

Reklam Alanı

 

Benzer YazılarEtiketler

Yoruma Kapali

Reklamlar / Reklam Bilgi

Facebook / Aramıza katıl

Otomot Ağ / Hakkında

 

© 2010 Otomot.NET - Otomobil ve Motosiklet

14 Aralık 2006 tarihinden beri yayındayız. Site Haritası

OtomotWeb Teması Uretgec.com - Tasarım Ofisi