16 Kas
2008

– Temsa Global, 25 adet Evo (VI, VII, VIII, IX, X) sahibinin katıldığı ve Mitsubishi Lancer Evolution sahiplerini aynı çatı altında buluşturmak ve Evo tutkusunu paylaşmak üzere kurduğu Evo Club Türkiye organizasyonunun ilki gerçekleştirildi. 24-26 Ekim 2008’de Sheraton Çeşme’de gerçekleşen organizsyonda hem Evo sahiplerinin tanışması, tecrübelerini aktarmaları hemde Yeni Mitsubishi Lancer Evolution X yada Yeni Evo X‘i test ederek birebir karşılaştırma imkanı buldular.

– Benim gibi keşke bir Evo aracım olsaydı da katılabilseydim diyebilirsiniz.Ama şimdilik bizler organizsyondan fotoğraflar ve Yeni Mitsubishi Lancer Evolution X test sürüşü bilgileri ile videolarıyla başbaşa kalalım….

İlk Sürüş – 2008 Evo X

EVO Club Türkiye, Çeşme’de ralli havası estirdi

Temsa Global, Mitsubishi Lancer Evolution sahiplerini Türkiye’de ilk kez yapılan bir organizasyon ile biraraya getirdi. Çeşme gezisinde Evo’cuların test etme fırsatı bulduğu 10’uncu nesil Lancer Evolution, kendisine hayran bıraktı.

Temsa Global, eski ve yeni tüm Mitsubishi Lancer Evolution sahiplerini aynı çatı altında buluşturmak ve Evo tutkusunu paylaşmak üzere kurduğu Evo Club’un ilk etkinliğini Çeşme’de düzenledi. Ekim ayının son hafta sonunda gerçekleşen etkinliğe toplam 25 adet Evo (VI, VII, VIII, IX, X) katıldı. Lancer Evolution sahipleri ilk gezilerinde Evo deneyimlerini paylaştı ve performans otomobillerinin en gelişmiş modeli olan 10’uncu nesil Lancer Evolution’ı test etti. Yaşam kalitesine ve teknolojiye verdikleri önemi dile getiren katılımcılar, Evo’nun sadece bir araç değil bir yaşam tarzı olduğunu vurguladı.

5 kez Dünya Ralli Şampiyonluğu, 12 kez Dakar şampiyonluğu, Doğu Afrika Safari ve the Bandana gibi en zorlu rallilerdeki zaferlere sahip Mitsubishi Motors, 10’uncu nesil Lancer Evolution’un teknolojisi, dinamizmi ve tasarımı ile daha önceki 9 neslin kalıplarını yıkıyor. Lancer Sports Sedan gibi 2005 Concept X baz alınarak tasarlanan Lancer Evolution, Lancer köpekbalığı ailesinin “Büyük Beyaz”ı. Hava giriş çıkışlarından difüzörlere, çift kavramalı şanzıman sisteminden yepyeni motoruna kadar her detayın sadece hız için yaratıldığı Yeni Lancer Evolution tam bir mühendislik harikası olarak değerlendiriliyor.

Bilgi için: Soylu ve Cengiz Danışmanlık
Sn. Figen Kol

Reklam Alanı

 

Benzer YazılarEtiketler

Yoruma Kapali

Reklamlar / Reklam Bilgi

Facebook / Aramıza katıl

Otomot Ağ / Hakkında

 

© 2010 Otomot.NET - Otomobil ve Motosiklet

14 Aralık 2006 tarihinden beri yayındayız. Site Haritası

OtomotWeb Teması Uretgec.com - Tasarım Ofisi