30 Eyl
2007

– Pek oyun merakım yoktur. NFS serileri – CM – FM – Trackmania Nations oyunlarında başka herhafta düzenli olarak bir kez Fifa 2007 oynarım. Fifa 98den beri her tür fifa oyununu oynamışlığım var. Fifa96‘yı o seri dışında sayıyorum. Arkadaşlar arasında Fife olarak adlandırıyoruz ve bazı saçmalaıklarından dolayıda uzun zaman oynanabilecek bir oyun olarak görmüyorum. Fifa 08’e kısaca bir göz atalım.

Türkiye Süper Liginin eksiksiz olarak yer aldığı oyun, PC, PS2, PS3, PSP, WII ve DS tarafından destekleniyor. FIFA 08’de, 620 lisanslı takım, 30 resmi lig ve 15,000’in üzerinde oyuncuyla daha gerçekçi bir futbol serüveni sunuluyor. Oyun bu yıl bir ilke imza atarak, PC kullanıcıları için 49,99 YTL’den satışa çıktı.

TEMEL ÖZELLİKLER:

* Ustalık dolu son vuruşlar: Yeni-nesil şut motoru ile şutların başarısı birçok faktörün sınırsız sayıda kombinasyonu ile belirlenebiliyor.
* Zeki futbol: 35-noktalı karar verme motoruna sahip yapay zeka ile oyuncular gerçek zamanda her saniye 1000, dakikada 60,000’den fazla potansiyel seçenek ve tepki arasından, dinamik “Tehdit Haritası” sayesinde seçim yapma ve futbolun gerçekçiliğini yaşama şansı buluyor.
* Profesyonelliğe giden yol: Tüm oyunu tek bir oyuncu ile oynayarak gerçek zamanlı bildirimler ve analizler alınabiliyor.
* Profesyonel Yetenekler: Yeni, organik blok sistemi ile hareketler ve yetenekler birleştirilerek gerçek dünya yıldızlarının hareketlerini yeniden yaratılabiliyor.
* Manual kontroller: Koşu yoluna pas ve boşa koşular gibi yeni manual kontroller ile oyun yönlendirilip, sağ kol ile defans oyuncuları hızla değiştilebiliyor.
* Online ligler: Oyun içi araçları kullanılarak kişisel çokluoyuncu lig ve turnuvalar yaratılabiliyor.
* EA SPORTS interaktif ligleri: Kulüp online olarak F.A. Premier League, Bundesliga, French League ve Mexican 1st Division liglerinde rakiplere karşı temsil edilebiliyor.
* Video Yükleme: Oyundaki güzel goller ve önemli anlar kaydedilip, görüntüler FIFA 08 internet sayfasına yüklenerek tüm dünya ile paylaşılabiliyor.
* Turnuva Modu: 35’i resmi lisanslı 60 turnuvada oynanabiliniyor veya özel turnuva yaratılabilyor.

Aklımda kalan Fifa Serilerini hatırlarsak;

  • Fifa96 : İlk göz ağrımız. Nereden nereye… Nokta adamların koşup gol atmaları. İnanın diğer oyunlar eski oyunların yanında hiç zevk vermiyor.
  • Fifa98: Salonda maç oynanması geliyor aklıma. Duvarları kullanarak topu rakipten kurtarmak.
  • Fifa99: Şu ana kadar oynadığım en güzel Fifa serisi oyunu. Hasan Şaşı zenci yaptıkları oyun.
  • Fifa00: Rezalet bir şeydi. Ayrıca hileleri de vardı..
  • Fifa02: Gol tekrarlarının farklı açılardan izlenebilmesi – oyuncuların çok ince yapıda yapılması ama top kontrollerini iyi düzeyde olduğu bir oyundu. Uzaylılarla maç bile yapılıyordu.
  • Fifa03-04: Birkaç kere oynadım. Top kontrolü zor olduğu için hemen bıraktım.
  • Fifa05-06: 05’te top kontrol zordu ama 06da daha iyi leşti en azından oyuncu kime pas vereceğini iyi biliyordu. Yapay zekalı oyuncular sayesinde farklı bölgelerden farklı vuruşlar yaparak çeşitlilik sağlanmıştı. Garip olan ise 99 serisinden sonraki hiç bir oyunda serbest vuruşları çözemedim gitti. Ayrıca ne hakem var nede yan hakemler var. Ama kırmızı kart göstermeye gelince hepsi ortaya çıkıyorlar.
  • Fifa07: Yaklaşık 7 aydır haftada bir kez oynuyorum. Piri oldum diyebilirim. Seçtiğim takımlar Arsenal – RedBull – Ajax – Korea Milli Takımı. En yüksek galibiyetim 11-2 oda arkadaşıma karşı.

.

.

Haber Kaynak:
http://www.teknolatte.com/news.aspx?@=1904&@@=MDcwOTI4

Fifa 2008’in demosunu EaSports sitesinden indirebilirsiniz yada hiç uğraşmayın Direkt Link

Reklam Alanı

 

Benzer YazılarEtiketler

2 Yorum - Fifa 2008 BilgilendirmeYorum Yaz / Geribildirimde bulun

  1. Yorumcu / uğur / 04 Ekim 2007

    o 11 golün 7 si serbest vuruş biri penaltıdan ayrıca da ben 9 kişi kalmıştım. ehe ehe

  2. Yorumcu / Heytbecom / 04 Ekim 2007

    bruderim. 9 mokuz. skor önemlidir. Kırarsan ödersin.
    – Son zamanlarda bayağı antremanlı geliyorsun bıycım. Sürekli gol yiyorum. 🙂

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklamlar / Reklam Bilgi

Facebook / Aramıza katıl

Otomot Ağ / Hakkında

 

© 2010 Otomot.NET - Otomobil ve Motosiklet

14 Aralık 2006 tarihinden beri yayındayız. Site Haritası

OtomotWeb Teması Uretgec.com - Tasarım Ofisi