– Mavinefes, mim dalgasından bana da bir tane yollamış. Blogcular aracında dolaşan Beni Kriterize Et! cümlesi aslında benim siteme uymasada, sitenin blog tarzında yapılmasından dolayı dahil olmuş oluyorum. Bende birkaç şey Karala-MiM yapayım dedim …
1 Otomot.NET
– Bu siteyi kurma amacım Otomobil ve Motosiklere karşı olan yoğun ilgim ve alakam yüzündendir. Otomot.NET Hakkında yazısına ulaşabilirsiniz. Blog tarzında yapmanın nedeni ise, bu şekilde daha çok kişiye ulaşabileceğimi düşünmemden kaynaklanıyor.
2 WhoAmI?
– Kişisel günlük olmaması nedeniyle benim hakkında pek fazla yazı bulunmuyor. Ama Günlük kategorimin altında WhoAmI? bölümü yer alıyor. Bu kategoriyi eklediğim zaman belki bir gün bir şeyler karalarım düşüncesi vardı aklımda. O zaman biraz kendimden bahsedeyim.
– Yaş 23, Ziraat 4.sınıf Öğrencisi, kafasında sürekli bir ton düşünce bulunan, kendi çapında hatırı sayılır çevresi bulunan bir Egeliyim. Heytbecom takma ismini son 6 yıldır kullanıyorum. Eğer bir yerde heytbecom görürseniz mutlaka o kişi benimdir.Bu kadar bilgi yeterli olmuştur herhalde.
3 Takipteyim
– Otomobil: 18 yaşına kadar arabanın ön koltuklarına oturmayan, Ehliyetimi zorunluluktan alan biri olarak Otomobil aşkım orada başladı. Aslında buna otomobilin kalbi olan motorların ilgili çekmesinden kaynaklandığını belirteyim. Son 6 yıldır tek bir otomobil dergisi alıyorum ve sayısız dergiyi ve yazıyıda internet ortamından takip ediyorum. Sitede yer alan yazılara bakarsanız çoğunun yaklaşık 10 siteden derlenmiş – çevirisi yapılmış yazılar olduğunu görebilirsiniz.
– Motosiklet: Bu sevda da 2 yıl önce bir motosiklet sitesine uye olmam ile başladı henüz motosiklet sahibi değilim ama en kısa sürede bu hayalede ulaşmak istiyorum. Tabiyki yine teknik konuları yanında tek kişilik özgürlük – kafan dağıldı mı atla motora benzin bitinceye kadar git istediğin yere…fikri hep ağır başmıştır. Bir gün tüm Dünyayı dolaşırken fotograflarımı görürseniz şaşırmalısınız. (Burada biraz manyak olduğumu ifade edemeden geçmeyeyim dedim 🙂 )
– Fotoğraf: Geçen sene okulun fotoğraf klübüne üye olarak başladı macera. Sürekli fotoğraf makinesiyle gezen biri değilim ama o anı yıllar sonra baktığımda hatırlamak istediğim için fotoğraf vazgeçilmez bir makina benim için.
– Kamera: Arkadaşımın Sinema ve senaryo denemeleri ister istemez benide etkiledi hala daha devam etmekte. Yine Amerikaya giden bir arkadaşımın sayesinde (Toska sana sonsuz teşekkürler) kamera sahibi oldum. Hatta yaptığım çekimlerden para bile kazandım. 30 yıl sonra CD’yi takıp O Anları islediğimde gözlerimin dolu dolu olacağına eminim.
– Teknolojik Gelişmeler: Daha çok Otomobil ve Motosiklet teknolojilerine meraklıyım. Ziraat – tarım Makinaları bölümünde olduğum içinde bu yön biraz Tarım Alet ve Makinaları içinde geçerli oluyor.
– İnternet: Hotscripts.com sitesini hergün ziyaret ederim ve beğendiğim scriptleri kodlarını kurcalamak için kaydederim. Hayatımda şu ana kadar 3 tane Bilgisayar oyunu oynadım. NFS – CM(FM) ve TMN (TrackMania Nations). TMN tabiyki bendeki yeri çok farklı. Bu oyun sayesinde Trackmania-Türkiye.COM sitesinin kuruluşundan 3 gün sonra keşfettim ve şu an Yöneticisi durumundayım. Buradan MATADOR – ÖZGÜR Abime – HodoloMAX’a teşekkürlerimi sunarım. Yine aynı ekip ile Bilgiustam.COM sitesinde yazarlık yapıyorum. Bunun yanında WordPress Tema Türkçeleştirme işlerinin yanında Oyun Türkçeleştirmeleride yapmaktayım.
– Deniz: Yılın 12 ayı yanık tenle dolaşırım. Bebekliğimden bu yana hep denizdeyim. Orası apayrı bir yer. 🙂
– Kumsal: deniz olurda kumsal olmaz mı?
– Eskişehir: Anadolu Üni. Güzel Sanatlar fak. için arkadaşımla gittiğimizde neden daha önce buraya gelmediğimizi ve oraya ait olduğumu hissettiğim tek yer diyebilirim.
– Denizli: Dayım orada oturuyor. Eski Denizli futbolcularından…
– Sinema: Kamera ile başlayan macera sinema ile hala devam etmekte. Hatırı sayılır yük sek kalitelde Divx arşivim (altyazızlarıyla beraber) bulunmakta. 256kps bağlantı ile bu bir mucize diyenler bile çıkıyor karşıma. Türkiyeye gelmeden filmi hem türkçe altyazısyla izlemek hemde yüksek kalitede izlemek bambaşa bir şey. Ses sisteminizide buna göre seçiniz. 🙂
4 WhoAmI-2?
– Görüldüğü gibi hiç kısa bir şeyler yazmayı başaramıyorum. kendimi kaptırınca bu mesajın hiç bir zaman gönderemeyeceğimi bile düşündüğüm oluyor. (Ya elektrikler kesilirse) Çok çabuk öğrenirim çok çabuk sıkılırım – hayatta sadece 3 tane salakça davranış yaptım – ama bunları en kısa sürede telafi etmeyi düşünüyorum. Yoksa ömrüm boyunca hep benim kafamın içinde beni hep rahatsız edecekler.
5 . (nokta)
– Bitti.
* Başka birilerine bunu yollamam gerekiyor. Mimlenmek isteyen var mı?
Aslında yazdıklarımı 3 kere okuduktan sonra yollarım ama bu farklı tüm kelime – cümle hatalarıyla birlikte yayına gönderiyorum
Heytbecom
Otomot.NET
teşekkürler arkadaşım isteyen yazmayabilirdin ama keşke sende bi kaç kişiye atsaydın